info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Merkür Güneş’in Kalbinde

27 Ekim Perşembe günü Merkür Güneş ile aynı derece ve dakikada oldu. Yani Güneş tahtını bir süreliğine Merkür`e bıraktı. Fakat bugün içinde öyle saatler var ki ne istediğinize ve ne düşündüğünüze dikkat edin! Çünkü gerçekleşebilir.

Güneş yaşam veren olduğu için eğer bir gezegen Güneş'in kalbinde olursa, evren bir süreliğine o gezegenin dinamiğinde etkin oluyor demektir. Kısacası Güneş'i Kral gibi düşünürsek, Kral tahtını kısa bir süreliğine Merkür'e bırakıyor diyebiliriz. Merkür, Güneş'in kalbinde olacağından, Merküryen her türlü konuda bir şeyler yapmak için evrenin en doğru zamanı olduğunu gösterir.

Merkür'ün Güneş’in kalbinde olma hali 27 Ekim günü aslında tamamında gözlemlenecek. Fakat tam saat olarak 17:55 ile 18:55 saatleri arasında gerçekleşecek.

Bu saatleri not alın hemen!

Neden mi?

Merkür'ün Güneş'in kalbinde olması demek, evrenle olan iletişim bağının eksiksiz ve tam bir şekilde gerçekleşeceğini gösterir. Evrenin sizin isteklerinizi net bir şekilde duyacağına işarettir. Bu saatler arasında ağzınızdan çıkana, ne düşündüğünüze dikkat! Gerçekleşebilir. Bu saatler arasında zihninizi boşaltıp isteklerinize, dileklerinize ve ihtiyacınız olan şeylere odaklanın. Tam, eksiksiz ve net bir şekilde! Evrenin bu açık kapılarını her zaman bulamazsınız. Böyle zamanları iyi değerlendirmek lazım. Bu etkileşim Akrep burcunda olacağından dolayı finansal ve parasal konulara veya ekonominiz için bir şeylere odaklanırsanız çözüme kavuşabilirsiniz. 

Merkür'ün Güneş'in kalbinde olması demek, evrenle olan iletişim bağının eksiksiz ve tam bir şekilde gerçekleşeceğini gösterir. Evrenin sizin isteklerinizi net bir şekilde duyacağına işarettir. Bu saatler arasında ağzınızdan çıkana, ne düşündüğünüze dikkat! Gerçekleşebilir. Yapabiliyorsanız meditasyon yapmak, dua etmek, belki de isteklerinizi not almak yada size özel bağlantı kurma şekliniz nasılsa onu yapın. Belki de yazarsınız ve bir yerlere asarsınız… Artık orası size kalmış. Evrenle direkt bağlantıda olacaksınız.