info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Prens Harry ile Meghan Markle Nişanlandı mı?

Prens Harry ile ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın Afrika seyahati esnasında nişanlandıkları iddia edildi. Çiftin geleneksel Zulu nişan bileziklerinden takması, evlilik yolunda ilk adımı attıkları iddialarına dayanak oluşturdu.

Prens Harry’nin, (32) ‘Suits’ dizisi yıldızı olan kız arkadaşı Meghan Markle’a (35), Afrika’nın Botswana kırsalında kamp tatili esnasında evlenme teklif ettiği öne sürüldü.

Daily Star’ın haberine göre, ikiliyi taşıyan helikopter pilotu, Harry’nin gizli bir noktaya uçarak oyuncu sevgilisine yıldızların altında “Benimle evlenir misin?” sorusunu yönelttiğini söyledi.

Amerikalı oyuncunun, Prens’in teklifini kabul ettiği, ancak haberin Kraliçe evliliğe izin verene kadar Buckingham Sarayı tarafından resmi olarak duyurulmayacağı öğrenildi.

Haber henüz kraliyet kaynakları tarafından doğrulanmadı.

Prens Harry’nin, Prenses Diana’nın mücevherlerinden yapılan 100 bin sterlinlik nişan yüzüğündense bir çift Zulu nişan bileziğini tercih ettiği bildirildi. Bu sembolik bileziklerin üzerlerindeki desenin, “evli” statüsünü gösteren özellikte olduğu düşünülüyor.

Daily Star, haberi çiftin arkadaşlarının verdiğini iddia etti.

Prens Harry’ye yakın bir kaynak Daily Star’a yaptığı açıklamada, “Dünya onları izliyor. Dolayısıyla kraliyet bürokrasisine uyulması gerekiyor. Meghan, Heathrow Havaalanı’na parmağında kocaman bir taşlı yüzükle inmeyecek” dedi.

Aynı kaynak, Harry’nin eylül ayında nişanına dair resmi açıklama yapmayı istediğini de belirtti.

Harry’nin evlenme teklifini kendisi için çok özel olan Afrika’da gerçekleştirme nedeninin, orada kendisini annesi Diana’ya yakın hissetmesi, çünkü kabilenin boncuklara yüklediği anlamları kendisine öğretenin orada çok zaman geçirmiş olan annesi olduğu öne sürüldü.

Prens Harry ve Meghan Markle, geçtiğimiz yazdan bu yana birlikteler. Markle’ın Kanada’da yaşadığı ve Harry’nin bir Kanada ziyareti esnasında tanıştıkları biliniyor. İlişkilerini gizli yaşamayı tercih eden ikilinin sık sık Londra’da bir araya geldiği de İngiliz basınında yer buldu.

Prens Harry’nin hiç evlenmemesine karşın Meghan Markle, 2011-2013 yılları arasında film yapımcısı Trevor Engelson ile evliydi.