info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Düşen Malezya Yolcu Uçağıyla İlgili Tüyler Ürperten İddia

Taşıdığı 239 kişiyle birlikte kaybolan Malezya yolcu uçağıyla ilgili her geçen saat yeni iddialar ortaya atılıyor.

Çin medyasında çıkan haberlerde, uçaktaki yolculardan bazılarının telefonlarının, akrabaları tarafından arandığında çaldığı ancak cevap veren olmadığı öne sürüldü.
 
İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, Çin devlet televizyonu, yolculardan birinin kız kardeşinin, canlı yayında ağabeyinin telefonunu ararken çekilen görüntülerini yayınladı.
 
Bian Liangwei isimli kadın, "Bu sabah ağabeyimin telefonunu iki kez aradım ve çaldı. Öğlen bir daha aradığımda, yine çalıyordu" iddiasında bulundu.
 
"Ben ulaşabiliyorsam, polis 
 
 
de onun yerini bulabilmeli. Hâlâ hayatta olduğuna dair bir ihtimal var" diyen Bian, ağabeyinin numarasını havayolu şirketine ve Çin polisine verdi.
 
Shanghai Daily'nin haberine göre, bir yolcu yakını daha ağabeyinin telefonunu üç kez çaldırdığını ancak telefonun her defasında kapatıldığını öne sürdü.
 
Singapur merkezli "The Strait Times" da birçok yolcu yakınının benzer ifadelerle havayolu şirketini bilgilendirdiğini belirtti.
 
"ARADIK AMA ÇALMADI"
 
Yolcuların akrabaları, yetkilileri Küresel Konumlama Sistemi (GPS) aracılığıyla kayıpların yerlerini bulmaya çağırdı.
 
Malezya Havayolları sözcüsü Ignatius Ong ise Çin'in başkenti Pekin'de düzenlediği basın toplantısında, kendilerine verilen numaralarından birini aradıklarını ancak telefonun çalmadığını belirtti.