info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kate Middleton Üçüncü Çocuğuna Hamile

Cambridge Düşesi Kate Middleton, üçüncü kez anne oluyor. Prensesin üçüncü çocuğunu beklediği haberi kraliyet kaynakları tarafından doğrulandı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William üçüncü çocuklarını bekliyor.

Prenses Middleton’ın üçüncü kez hamile olduğu haberi, kraliyet kaynakları tarafından doğrulandı.

Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada, “Cambridge Dükü ve Düşesi, Cambridge Düşesi’nin üçüncü çocuğunu beklediğini açıklamaktan memnuniyet duyuyor. Kraliçe ve her iki ailenin de üyeleri bu haberden mutluluk duyuyor” denildi.

Middleton’ın hamilelik nedeniyle mide bulantısı ve kusma sorunları yaşadığı, Kensington Sarayı’ndan kendisine verilen kraliyet görevlerini bu nedenle yerine getiremeyeceği de bildirildi.

Cambridge Dükü ve Düşesi’nin dört yaşındaki oğlu Prens George ile iki yaşındaki kızı Prenses Charlotte’ın yeni kardeşlerinin gelecek yılın başında dünyaya gelebileceği açıklandı.

Yeni bebek; Prens Charles, Prens William, Prens George ve Prenses Charlotte’tan sonra İngiliz tahtının beşinci varisi olacak.

Temmuz ayında Polonya’ya yaptıkları ziyaret esnasında Prenses Middleton üçüncü çocuk epsrisi yapmış, kendisine hediye edilen oyuncak sonrası teşekkür ettikten sonra eşi Prens William’a dönerek, “Daha fazla bebek yapmamız gerekecek” demişti.

Kate Middleton ve Prens William, 2011 yılında, tüm dünyadan canlı olarak izlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti.