info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırmızı Halıya Kate Middleton Çıkarması

İngiltere`nin başkenti Londra`daki Royal Albert Hall`da düzenlenen 72. BAFTA ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

BAFTA’ya 12 dalda aday olan "Saray’ın Gözdesi" (The Favourite), "En İyi İngiliz Filmi", “En İyi Kadın Oyuncu” ve "En İyi İngiliz Filmi " ödüüleri de dahil olmak üzere 7 ödül toplarken, Alfonso Cuaron’un yönettiği “Roma”, “En İyi Film” ve "En İyi Yönetmen" ödülleriyle birlikte toplam 4 dalda ödül kazandı. Diğer taraftan, BAFTA ödülleri sinema, müzik ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Cate Blanchett, Margot Robbie, Amy Adams, Rami Malek, Olivia Coleman, Richard Madden ve Claire Foy gibi ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterirken, Cambridge Düşesi Kate Middleton bembayaz kıyafetiyle Hollywood yıldızlarıyla yarıştı.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen 72. BAFTA ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. BAFTA’ya 12 dalda aday olan Saray’ın Gözdesi, "En İyi İngiliz Filmi", “En İyi Kadın Oyuncu” ve "En İyi İngiliz Filmi " ödüüleri de dahil olmak üzere 7 ödül toplarken, Alfonso Cuaron’un yönettiği “Roma”, “En İyi Film” ve "En İyi Yönetmen" ödülleriyle birlikte toplam 4 dalda ödül kazandı.

Diğer taraftan, BAFTA ödülleri sinema, müzik ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Cate Blanchett, Margot Robbie, Amy Adams, Rami Malek, Olivia Coleman, Richard Madden ve Claire Foy gibi ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterdi.

Cambridge Düşesi Kate Middleton bembayaz kıyafetiyle Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına katıldı.

Alexander McQueen tasarımı, tek omuzlu ve çiçek figürlü beyaz bir kıyafet seçen 37 yaşındaki Düşes, BAFTA ödül töreninin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu.