info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Prens Harry ABD’li oyuncu Meghan Markle ile Aşk Yaşıyor

Magazin basınını epey meşgul eden Prens Harry’nin ABD’li oyuncu Meghan Markle ile ilişki yaşadığı iddiası Kensington Sarayı tarafından yayımlanan bir mektupla doğrulandı.

SARAYDAN ONAY ÇIKTI

Prens Harry’nin bir süredir konuşulan Meghan Markle ilişkisi, İngiliz sarayı tarafından doğrulandı.

KENSINGTON'DAN AÇIKLAMA

32 yaşındaki Prens Harry ile 35 yaşındaki ABD’li oyuncu arasında birkaç ay önce başlayan ilişkiye dair Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada, prensin kız arkadaşının güvenliğinden kaygı duyduğu, Markle’ın, ilişki haberinden sonra taciz dalgasıyla karşı karşıya kaldığı söylendi.

SARAY SOSYAL MEDYA SALDIRISINDAN RAHATSIZ

Sosyal medyanın cinsiyetçi ve ayrımcı saldırılarına karşı sarayın açıklamasında, “Bu bir oyun değil, Markle’ın ve Harry’nin hayatı” denildi.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Prens Harry’nin, Markle’ı koruyamadığı için derin bir hayal kırıklığı yaşadığı da dile getirildi.

GİZLİ AŞKIN İPUCU

Sarayın yeni gelin adayı 30 Ekim’de Prens Harry’de de olan bilekliğiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gizli aşk ortaya çıkmıştı.

"TACİZLER KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Kensington’ın açıklamasında, Markle’a karşı tacizkar saldırıların kabul dilebilir olmadığı ifade edildi.

MEKTUPTA SERT İFADELER

Yayımlanan yazıda, “(Markle) ulusal bir gazetenin ilk sayfasından karalamaya; ırkçı yorumlara; sosyal medya trolleri açıklamalarında ve internet yorumlarında cinsiyetçi ve ırkçı ifadelere maruz kaldı” denildi.

KANADA'DA TANIŞTILAR

‘Suits’ adlı dizinin yıldızı Markle ile Prens Harry’nin, dizi çekimlerinin sürdüğü Kanada’nın Toronto şehrinde mayıs ayında tanıştıkları öğrenildi.

AİLE YEMEĞİ

İkilinin o dönemden itibaren gizlice görüştükleri, Londra ve Kanada’da birlikte zaman geçirdikleri, Markle’ın Prens Charles, Prens William ve Kate Middleton’la akşam yemeği yediği iddia edildi.

"GARDINI ALMAYA ÇALIŞIYOR"

Sarayın yaptığı açıklamada Prens Harry için, “Özel hayatı hakkında büyük bir merak söz konusu olduğunun farkında. Bundan dolayı hiçbir zaman rahat olmadı ama gardını almaya çalışıyor” denildi.

"DESTEKTEN MUTLU"

Ayrıca, “Harry toplumdan ona karşı sıcak bir ilginin de farkında. Pek çok kişinin desteklemesinden dolayı kendini şanslı hissediyor, talihli ve ayrıcalıklı bir hayatı olduğunu biliyor” şeklinde açıklama yapıldı.

"ÖDEMESİ GEREKEN BEDEL" YORUMU

Kensington, “Harry, Markle için ‘ödemesi gereken bedel’ ve ‘bunun da oyunun bir parçası olduğu’ şeklindeki yorumların yapıldığını biliyor. Buna kesinlikle katılmıyor. Bu bir oyun değil. Harry’nin ve Markle’ın hayatı” denildi.

İLETİŞİM SEKRETERİ YAZDI

Mektup, Prens Harry’nin iletişim sekreteri Jason Knauf imzasıyla yayımlandı.

ALTI AYDIR BİRLİKTELER

Ancak geçen hafta, Kanada’da tanıştığı ABD’li oyuncu Meghan Markle ile altı aydır birlikte olduğu haberleri ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN GİZLİ TAKİP

Markle ile ilişkisini gizli tutmak isteyen Prens Harry’nin sosyal medyadan başka bir isimle kız arkadaşını takip ettiği öğrenildi.

BİLEKLİK ELE VERDİ

Çift bugüne kadar ilişkilerini gizli tutmayı başarsa da, Markle’ın yaptığı sosyal medya paylaşımındaki bileklik detayı ilişkilerine dair ipucu verdi.

PRENSTE DE AYNI BİLEKLİK VAR

Bu mavi bilekliğin aynısının Prens Harry’de de bulunduğu, prensin Afrika’dan bağış amaçlı satın aldığı bilekliğin birini kız arkadaşına hediye ettiği ortaya çıktı.