info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cesur ve Sühan`ın Müzedeki Yemeği Geceye Damga Vurdu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün`ün rol aldığı Cesur ve Güzel’e bu hafta Cesur ile Sühan’ın Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki özel buluşmaları damga vurdu.

Cesur'un sevgililer günü ve Sühan'ın doğum günü için düzenlendiği yemek Türk Sanat Tarihi’nin öncü isimlerinden ressam Feyhaman Duran’ın “İki Dünya Arasında” isimli sergisinde gerçekleşti...

Kapılarını ilk defa Cesur ve Güzel için açan Sakıp Sabancı Müzesi’nin büyüleyici sergi alanında gerçekleşen romantik dakikalar, ekran başındakilere de adeta görsel bir şölen sundu.

Dizinin yeni bölümünde; Cesur, Sühan’a doğum günü için sürpriz bir akşam yemeği düzenledi. İkilinin; Türk Sanat Tarihi’nin öncü isimlerinden ressam Feyhaman Duran’ın “İki Dünya Arasında” isimli sergisindeki 1000’den fazla eseriyle bir arada gözüktüğü sahne, romantik ve büyüleyici atmosferiyle hafızalara kazındı.

Dizi, yayınlandığı ilk bölümden bu yana Cesur’un (Kıvanç Tatlıtuğ) babasının ressam kimliği nedeniyle sanata verdiği destekle de dikkatleri çekmişti.

Cesur ve Sühan’ın paha biçilmez eserlerin yer aldığı salonda gerçekleşen buluşması geceye damga vurdu.