info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbullu Gelin Zirveyi Bırakmadı

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, sevilen dizi `İstanbullu Gelin` beklenmedik gelişmelerle dolu yeni bölümüyle cuma akşamına damgasını vurdu.

Star TV'nin sevilen dizisi 'İstanbullu Gelin', AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 7.4 reyting ve %18.15 izlenme payı; ve 20+ABC1’de 6.29 reyting ve %15.19 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.
Esma’nın Süreyya’ya ilk kez annelik yaptığı sahneler ilgi gördü

Test sonuçlarını alan Süreyya’nın sakat da olsa bebeğinden vazgeçmemesi doğurmaya karar vermesi Esma Hanım ile aralarındaki buzların ilk kez erimesine neden olur. Esma Sultan’ın Süreyya’ya annelik yaptığı duygu yüklü anlar sosyal medya da da çok konuşuldu. 

Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrenen Süreyya’nın bunu kendisinden sakladığı için Dilara ile arkadaşlığını bitirmesi Faruk’un gözünü daha da korkutur. Söyleyemediği gerçekler Faruk’un içinde onu her gün biraz daha yakan kor gibidir. Eve taburcu olan Murat ise olayın şokunu hala atlatamamıştır. Ailesinin desteğine rağmen genç adamın bir daha yürüyüp yürüyemeyeceği hala belirsizdir.

Adem’in Üvey oğlu olduğunu Öğrenen Esma’nın buna tepkisi ne olacak? Adem’in aslında üvey kardeşleri olduğunu Esma bu oğullarına söyleyecek mi? Yoksa bu gerçeği onlardan saklayacak mı?

İstanbullu Gelin her cuma, saat 20.00’de Star’da.