info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kemal`e Oynan Tehlikeli Oyun

Kara Sevda’nın çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde öldürüldüğü sanılan Asu’nun, Kemal’e kurduğu büyük tuzak damgasını vurdu.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu ve ekran başındakiler Asu cinayetinin ardındaki gizemin merakla çözülmesini bekledi.

Herkes Asu’nun öldürüldüğünü düşünürken, Asu’nun kusursuz planı izleyenleri şoke etti. Ozan'ın katili olan Asu, Kemal ve Nihan’ı sonsuza dek ayırmak için kendini cinayete kurban gitmiş olarak gösterdi. 

Kusursuz planıyla Kemal’i baş şüpheliye dönüştüren Asu’nun oyunu izleyenleri şaşırttı. Gizem Karaca’nın canlandırdığı sıra dışı komiser Mercan'ın da ilk kez izleyiciyle buluştuğu bölümde; Asu'nun kurduğu oyuna düşen Mercan da Kemal’in peşine düştü.

MASUM OLDUĞUNU NASIL KANITLAYACAK?

Suçsuz olduğunu bilse de Asu’yla son görüşmesine dair hiçbir şey hatırlamayan Kemal’e sadece Nihan inandı. Komiser Mercan ile köşe kapmaca oynayan Kemal, masum olduğunu kanıtlayabilmek için polislerden kaçmak zorunda kaldı. Ancak Kemal’in yoluna en büyük düşmanı Emir çıktı. İki ezeli rakibin karşı karşıya geldiği final sahnesi, heyecanı doruk noktasına taşıdı.

‘Kara Sevda’nın merakla beklenen yeni bölümünde Kemal, Asu’nun tehlikeli oyununu bozabilecek mi?, Komiser Mercan, Kemal’i yakalayacak mı?, Kemal ve Emir’in düellosu nasıl sonuçlanacak? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 5 Nisan Çarşamba saat 20:00’da Star TV ekranlarına gelecek.