info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Survivor’da Dün Akşam Kim Elendi

Survivor 2018`de bir eleme gecesi daha son buldu. Eleme adayları Funda, Yağmur veya Cumali`den biri Survivor`dan elenecekti.

Ayrıca bu geceye damga vuran ayrıntılardan biri de ödül oldu. Ödülü gören yarışmacılar çılgına döndü, Ilıcalı'nı etrafını sardı. 

Ödül oyununda takımlar kıyasıya yarıştı. Kahvaltı ödülünü Ünlüler kazandı. Ardından eleme heyecanına geçildi.

Cumali, Yağmur ve Funda’nın eleme adayı olduğu Survivor 2018’e veda isim de belli oldu.

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi artmaya devam ederken, oyun alanındaki hırsta artıyor. Karnı oldukça aç olan ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabet sürmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı bu haftanın ödülünün kahvaltı olduğunu açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta çıldırdı. Her iki takım da ödülü görünce kendilerinden geçtiler. Ödülün başından ayrılmayan yarışmacıları Acun Ilıcalı şaka yoluyla güvenlik çağırmakla tehdit etti.

Kazanan tarafın çikolatalı ekmek ve açma yiyeceği voleybol oyununa Ünlüler yine muhteşem başladı. Ünlüler takımı bir ara durumu 6-1’e getirdi. Fakat Gönüllüler takımı mücadeleyi bırakmadı ve geriden gelip öne geçerek durumu 8-6’ya getirmeyi bildi. Oyun sonunda gülen taraf Ünlüler oldu.

Hilmi Cem, Murat ve Damla üçlüsü yine bir karşılaşmadan daha hüsranla ayrıldı.

Nagihan Karadere, ilginç bir istekte bulunarak sürekli olarak oyun kaybettiklerini ve bu durumun artık kendi üzerinde çok güç bir durum yarattığını ifade eden gönüllüler takımı yarışmacısı Nagihan, yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı’dan özel bir ricada bulundu. Takım adına rica eden Nagihan, Cumali’yi çok sevdiklerini ancak çok başarılı olmadığını söyleyerek Cumali’nin karşı takıma geçmesini talep etti.

Oylama sonucunda ilk eleme adayı Cumali oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Damla ikinci adayı Yağmur olarak belirledi. Dün akşam yapılan oylamada Funda çıktı ve üçüncü aday da belirlendi.

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Funda oldu.