info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü oyuncu Arda Öziri geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybetti. Arda Öziri, saat 03:30 sıralarında geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kaza sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne getirilen Arda Öziri, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öziri bugün toprağa verilecek.

Oyuncu Arda Öziri'den acı haber geldi. Ruhsar,  Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol alan Arda Öziri yaşamını yitirdi. Oyuncu motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

Ölüm haberi Öziri'nin sınıf arkadaşları olan Engin Altan Düzyatan, Rıza Kocaoğlu ve Gonca Vuslateri başta olmak üzere pek çok yakınını yasa boğdu.

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü sapağında saat 03.30 sıralarında kayganlaşan yolda Arda Öziri yönetimindeki üç tekerlekli motosiklet kayarak kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı tiyatro oyuncusu Arda Öziri, Diriliş Ertuğrul'un 2017 - 2018 yeni sezonunda Göktuğ karakteriyle Emir Sadettin'in himayesinde karşımıza çıkmıştı. Emir Sadettin'in görev süresince yanında olan Göktuğ karakteri senaryo gereği ölerek diziye veda etmişti.

Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, oyuncunun son anlarını anlattı: Akşam Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana geldi. Keyifli bir akşam geçirdik, bol bol güldük. "Bu saatte gitme, kal" dedim ama  Saat 03.00 gibi çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm, çok yakın bir arkadaşımı kaybettim" dedi. Cengiz Çolak ayrıca şu paylaşımı yaptı: Benim canım dostum arkadaşımi sırdaşım kal dedim sana, gitme dedim. Meğer azrail seni yolda bekliyormuş. Ölüm sana hiç yakışmadı kıymetlim. Yanımda gittin uyudum uyandım artık yoksun. Çok üzgünüm, acaip üzgünüm...

Cengiz Çolak, yakın arkadaşı Arda Öziri olan son mesajlaşamasını da yayınladı.

Öziri için bugün İzmir'de mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenleniyor.

Törene Öziri'nin ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Öziri'nin sınıf arkadaşlarından oyuncular Burak Altay ve Rıza Kocaoğlu da törene katılanlar arasında yer aldı. Kocaoğlu ve Altay, ölen arkadaşları için uzun süre gözyaşı döktü.

Alsancak Hocazade Cami'de öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Öziri Işıkkent Aile Mezarlığı'nda defnedilecek.

Törende, slayt gösterisiyle Öziri'nin fotoğraflarının gösterilmesinin ardından, arkadaşları onunla geçirdiği anıları paylaştı.  

Tabutunun üzerine taraftarı olduğu Altay takımının forması ve atkısı konuldu. Rıza Kocaoğlu, gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, "Onunla çok aynı yatakta yattık, çok vakit geçirdik. Birlikte çok yollar yaptık, çok kızlar sevdik. Güzel babasını çok erken kaybettiği için hepimizden önce büyüdü. Hepimizin en hızlısı oydu, şimdi de öyle davrandı" dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna da mezun ettikleri bir öğrenciyi bu şekilde karşılamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ünlü tiyatrobilimcisi, oyuncu, eleştirmen ve yönetmen Prof. Dr. Özdemir Nutku da Öziri'yi görür görmez sahneyle bütünleştiğini anladığını söyleyerek, "Çok yetenekli, pırıl pırıl bir gençti. Ona üst seviyede rolleri vermekten hiç çekinmedik. Şimdi bu durumda olmamız çok acı" dedi.