info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aslı Enver: Murat Boz ile Ayrıldık

Oyuncu Aslı Enver, bir süredir konuşulan sevgilisi şarkıcı Murat Boz ile ayrıldıklarını doğruladı.

İstanbullu Gelin'in Süreyyası Aslı Enver, Murat Boz ile ayrıldıkları iddiaları karşısındaki sessizliği bozdu.

Arkadaşlarıyla çıktığı gecenin sonunda Etiler'de trafikte görüntülenen Enver, muhabirlerin aldatma ve ayrılkla ilgili ısrarlı sorularına dayanamadı.

33 yaşındaki oyuncu "Biz Murat’la o olaydan 10 gün önce zaten ayrılmıştık o yüzden aldatma söz konusu olamaz" dedi.

Enver, sosyal medyada hesaplarında hala Murat Boz ile birlikte çekilmiş fotoğraflarının sorulması üzerine ise "Fotoğrafları kaldırmadık çünkü biz arkadaşız hala" dedi.

Enver İstanbullu Gelin'deki rol arkadaşı Özcan Deniz’le aşk yaşadığı iddialarının ise gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Birkan Sokullu ile 2012 dünya evine giren Aslı Enver, 2015 yılında boşanmış ve geçtiğimiz yıl ocak ayında Murat Boz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin geçtiğimiz ay ayrılık kararı aldığı ve bunun nedeninin Murat Boz'un Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile Eser Yenenler'in evindeki partiye katılması olduğu iddia edilmişti.

Murat Boz daha önce konu hakkında “Tüm iddia ve haberler asılsız. Hiçbiri doğru değil. Sizce böyle bir şey olabilir mi ya?” demişti.

Aslı Enver ile Murat Boz aşkı nasıl başladı?

Sürpriz aşkın ilk kıvılcımı, O Ses Türkiye yarışmasında yılbaşı programında ortaya çıkmıştı. Murat Boz'un Aslı Enver ile bakıştığı anlar, izleyicinin dikkatinden kaçmamıştı. Aslı Enver "Arnavut Kaldırımı" şarkısını söylerken Murat Boz, kendini işaret etmiş, ikili mimiklerle birbirlerine bir şeyler anlatmak istemişti..