info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Caner Erkin ve Şükran Ovalı`nın Olaylı Günü

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin`in aracıyla seyir halindeyken bir ticari taksiye çarpıp kaçtığı iddia edilmişti. Şükran Ovalı sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.

"Caner aracıyla benim arabama vurup kaçtı. Daha sonra ben aracı başka bir yerde park halindeyken gördüm. Aracın başında bekledim. Caner ve eşi geldi. Caner'e arabama çarptığını ve rapor tutmamız gerektiğini söyledim ve polis çağırdığımı belirttim. Ama Caner'le eşi benim üzerine yürüdü"

'SEN HAMİLESİN GİR İÇERİ!'

Taksi şoförü, sözlerine şöyle devam etmişti:

"Eşi bana çok ağır küfürler etti. Caner eşine 'hamilesin sen içeri gir' dedi. Sonrasında kim olduklarını bilmediğim ama korumaya benzeyen kişiler geldi. Benim üzerime yürüdü. Caner ve eşi gitti. Polisi aradım onlarda 'mahkemeye ver' dedi. Ben sadece rapor tutmak istemiştim. Onlar bana "Sen para koparmaya çalışıyorsun" dedi. Kazadan kaynaklanan maddi hasarı karşılamalarını istemiyorum. Benim gururum kırıldı. Onlardan özür bekliyorum."

ŞÜKRAN OVALI'DAN AÇIKLAMA

Şükran Ovalı iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ünlü oyuncunun o paylaşımı:

Okuduklarıma, duyduklarıma, inanamıyorum. Atılan iftiradan çok doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı! Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır. Caner’in “Abi aldın plakayı, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver” demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Koruma olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz. Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah’a havale ediyorum… Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum.