info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

David Beckham’ın Yeni Dövmesi

İngiliz futbolcu David Beckham ünlü dövmelerine yenisini ekledi. Başının sol tarafına Güneş sistemi ve gül dövmesi yaptran 42 yaşındaki eski takım kaptanı, hayranlarını şaşırttı.

Manchester United ve Real Madrid gibi büyük kulüplerde futbol oynadıktan sonra ABD'de bir futbol kulübü satın alan David Beckham, hayatında anlamlı gördüğü ne varsa vücuduna dövme olarak işleten ünlülerden...

1999 yılından beri Victoria Becklham ile evli olan dört çocuk babası Beckham, ünlü dövmelerine yenilerini ekledi.

Başının sol tarafına Güneş sistemi, sol kulağının önüne ise gül dövmesi yaptıran eski İngiliz futbolcu, hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

TAM BİR DÖVME TUTKUNU

Moda tasarımcısı Victoria Beckham, at dövmesini gösteren fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı.

Siyah beyaz çekilmiş fotoğrafta David Beckham, Hollywod yıldızlarının tercih ettiği Shamrock Social Club adlı dövme salonunda boynuna yeni dövmesini yaptırdıktan sonraki haliyle görülüyor.

DÖVMECİYE TEŞEKKÜR

Victoria Beckham, eşinin yeni at kafası şeklindeki dövmesiyle ilgili dövme sanatçısı Mark Mahoney’e teşekkür etti.

AT BAŞININ ANLAMI NE?

Beckham'ın boynuna yaptırdığı at başı motifinin anlamı tam olarak bilinmemekle birlikte Victoria Beckham'ın at binme tutkusundan ileri gelebileceği iddia ediliyor.

KIZININ RESMİNDEN DÖVME

David Beckham, üç yıl önce minik kızı Harper’ın çizdiği resmi sağ elinin avucuna dövme yaptırdı. Yeni dövmesini Instagram’dan paylaşan Beckham, takipçilerini duygulandırdı.

EVLİLİK YILI DÖVMESİ

Beckham'ın serçe parmağındaki "99" dövmesi ise, eşi Victoria Beckham ile evlilik yılı olan 1999'un 99'u anlamını taşıyor. Ayrıca "99" dövmesinin diğer bir anlamı ise en büyük oğlu olan Brooklyn'in doğum tarihi. 

OĞLUNUN ADI BOYNUNDA

David Beckham, oğlu Brooklyn'i çağırdığı isim olan "Buster" dövmesini de boynuna yaptırdı.

'KÜÇÜK HANIM' DÖVMESİ

Beckham'ın boynundaki diğer dövme ise kızı Harper'ın ismi ve ona seslendiği isim olan "Pretty Lady" (Küçük Hanım).

OĞULLARINI SIRTINDA TAŞIYOR

Ayrıca David Beckham'ın diğer oğulları Romeo ve Cruz'un isimleri de sırtında yer alan meleğin altında ve üstünde yazıyor.