info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Defne Samyeli Sevgilisi Cem Yılmaz`ı Yalnız Bırakmadı

Defne Samyeli ile aşk yaşayan komedyen Cem Yılmaz "Diamond Elite Platinum Plus" adlı yeni stand-up gösterisini önceki akşam gerçekleştirdi.

Prömeyerini geçtiğimiz hafta İngiltere’de yapan Cem Yılmaz’ın ikinci gösterine ilgi yoğundu. Uzun kuyrukların oluştuğu gösteriyi yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Komedyen Cem Yılmaz "Diamond Elite Platinum Plus" adlı yeni stand-up gösterisini önceki akşam gerçekleştirdi. Başarılı komedyen, yaklaşık 3 saat sahnede kalarak izleyenlerini kahkahaya boğdu.

Gösteriyi izlemeye gelenler arasında Aslışah Alkoçlar, Defne Samyeli, Tolga Çevik, Seda Güven ve Özkan Uğur gibi isimler Cem Yılmaz’ın stand up gösterisinde yerini aldı.

SEVGİLİ DESTEĞİ

Cem Yılmaz’ı sevgilisi Defne Samyeli yalnız bırakmadı. Stand-up’ta en önde protokolden sevgilisini izleyen Defne Samyeli, muhabirlere gösteri ile ilgili, “Londra’da da izledim, çok güzeldi” dedi.

ASLIŞAH'A HÜLYA KOÇYİĞİT ONAYI

Türk sinemasının usta isimlerinden Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, gösteriye kız arkadaşıyla katıldı. Bir süredir birliktelik yaşadığı Altuğ Leblebici ile ilişkisinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Profesyonel aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit’in yemeklerini çok beğendiğini söyledi. Alkoçlar, “Mutfakla aram hiç yoktu. Yumurta kıramazdım. Şimdi çok güzel yemekler yapıyorum. Anneannem ve annem yemeklerime bayılıyorlar” dedi.