info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Demet Şener, Cenk Küpeli ile Evlendi!

Demet Şener, yaklaşık olarak 3 aydır ilişki yaşadığı Cenk Küpeli ile hayatını birleştirdi.

Demet Şener, sevgilisi Cenk Küpeli ile dünya evine girdi. Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski manken, geçtiğimiz aylarda iş insanı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şener, ikinci kez nikah masasına dün akşam Kuruçeşme’deki bir otelde oturdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın koydığı nikahta Demet Şener’in şahidi Beyhan Bağış, Cenk Küpeli’nin şahidi Lale Cander oldu. 30 kişilik düğünde ünlü mankenin gelinlik tercihi Eda Güngör olurken, Cenk Küpeli özel dikim damatlık giydi.

‘DOĞRU KARAR VERDİĞİMİZE EMİNİZ’

Demet Şener ilk açıklamasında “Çok teşekkürler. Çok mutluyuz. Bugün güzel günümüz. İnşallah ömür boyu bu güzel günü yaşarız. Aslında çok soruyordnuz bize ‘Ne zaman evleneceksiniz?’ diye. Biz her zaman aramızda konuşuyorduk bu konuyu. Biz çok keyifliyiz. Doğru karar verdiğimize eminiz. Beklemeye gerek duymadık. İnsan ilk tanıştığında doğru insanı bulduğunu anlıyor. Çok küçük bir törenle nikahımız kıyıldı” dedi. Ünlü çift İtalya’da balayı yapacak. Demet Şener, nikâha günler kala eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttığı ortaya çıkmıştı. Demet Şener 2.5 yıl süren çekişmeli davanın ardından 4 Mart 2019'da 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan boşanmıştı.