info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Erhan Çelik`ten Gülben Ergen`le Boşanma Açıklaması

Gülben Ergen`le aralık ayında anlaşmalı bir şekilde boşanan Erhan Çelik konuştu: Doğru insanla yeniden evlenmek istiyorum.

Televizyoncu Erhan Çelik, 2014 yılında evlendiği ve iki yıl evli kaldığı Gülben Ergen’le boşanma sürecine dair açıklamalar yaptı. Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Çelik, “Gülben Ergen’le ortada bir şey yokken bir anda boşandınız. Neler oldu?” sorusuna, “Zaten ‘ortada’ bir şeyin olmaması doğal değil mi? Biten herhangi bir şey değil, evlilik. Evliliklerde yaşananlar zaten ortaya saçılmaz” şeklinde yanıt verdi.

“Ben bu konuda konuşmayacağım. Yaşandı, bitti. Geride kaldı. Dönüp arkama bakan bir yapım hiç olmadı” diyen Çelik, yeniden evlenmek istediğini de şu sözlerle anlattı:

“Sadece evlenmek değil, yeniden çocuk sahibi de olmak istiyorum. Benim için dünyadaki en değerli şey aile. Onun sıcaklığı ve huzurunu Allah nasip ederse doğru insanla, yeniden yaşamak istiyorum.”

Ergen ile Çelik iki yıl süren evliliklerini aralık ayında, Küçükçekmece Adliyesi 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile tek celsede bitirdi.

Ergen ile Çelik, boşanma konusunda anlaştıklarını ve herhangi bir maddi-manevi tazminat, nafaka ve mal rejimine dayalı alacak taleplerinin olmadığını bildirdi.

Ergen, boşanma sonrası şu açıklamayı yaptı: “Karşılıklı oturup konuşmuş, ayrılmaya karar vermiştik. Duruşmaya ikimiz de gittik. Anlaşmalı olarak ve sessizce bitirdik. Bizim için güzel bitti.”