info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi Yeniden Evleniyor

Haluk Bilginer’in, altı yıl evli kaldığı ve kızının annesi eski eşi Aşkın Nur Yengi’ye, birlikte tatil yaptıkları Miami’de yeniden evlenme teklif ettiği iddia edildi.

Usta oyuncu Haluk Bilginer (63) 2006’da evlenip, 2012’de boşandığı Aşkın Nur Yengi (47) ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Yengi ile boşandıktan sonra Zerrin Tekindor’la (52) aşk yaşamaya başlayan Bilginer, geçtiğimiz aylarda sevgilisinin oğlu Hira Tekindor’un yönetmenliğini yaptığı ‘Arzu Tramvayı’ oyununa ikinci bir yönetmen isteyince ikilinin arası açılmıştı.

Zerrin Tekindor’la altı yıllık ilişkisine nokta koyan Bilginer, ardından eski eşi Aşkın Nur Yengi ve kızları Nazlı’yla Miami tatiline gitti.

Miami’de kızlarıyla tatil yapan ikili yakınlaşmaya başladı. İddiaya göre Bilginer, eski eşi Yengi’ye tekrardan evlenme teklifi etti.

Teklif karşısında şaşıran Yengi ise eski eşi Bilginer’e “Evet” cevabını verdi. Miami tatilinden sonra Yengi ve kızları Nazlı, Londra’ya geçti.

Bir süre sonra İstanbul’a dönecek olan Yengi ve kızları Nazlı, daha sonra Bilginer’le Bodrum’a tatile gidecek. Bilginer ve Yengi’nin nikah tarihi merak konusu olurken, çift Bodrum’dan sonra tekrar Londra’ya dönecek.

Aşkın Nur Yengi, Haluk Bilginer ile boşanmaları hakkında ilk kez geçen yıl konuşmuş ve "Beni bugüne kadar bir tek ihanet üzdü, başka bir şey değil" demişti.