info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karan Bebek İçin Teklif Yok

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti pusetteki Karan Bebek ile hastaneden çıkış yaparken, reklam teklifi iddialarına cevap verdi.

Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede 6 gün önce 3 kilo 670 gram ağırlığında ve 52 cm boyunda doğan erkek bebekleri Karan'a kavuşan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti hastaneden çıkış yaptı.

Eşi Burak Özçivit ve oğulları ile önceki gün hastaneden ayrılan Fahriye Evcen “Benim ve bebeğimizin sağlık durumu gayet iyi" dedi. Doğuma giren Burak Özçivit ise “Her şey harikaydı” diye konuştu.

Çift araçlarına binecekleri sırada “Katar ve Özbekistan’daki inşaat şirketlerinin ailecek poz vermeniz karşılığında 2 milyon TL’lik teklif sunduğu gerçek mi?” sorusuna da “Hayır, öyle bir şey yok” cevabını verdi.

Çiftin oğulları Karan’ın pusetini sıkıca kapatmış olması dikkat çekti.

Dikkat çeken başka bir detay ise Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen’e aldığı Karan yazılı kolye oldu.

Fahriye Evcen 6 gün önce Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede doğum yapmış, oğlu Karan’ı sezaryenle dünyaya getirmişti. Fahriye Evcen-Burak Özçivit'in yeni dünyaya gelen oğulları Karan'ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistan'daki inşaat firmalarından 2 milyon TL teklif aldığı, ikili, bebeklerinin 40'ı çıktıktan sonra karar verecekleri iddia edilmişti.