info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ufak Tefek Cinayetler`e Yeni Oyuncu

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ`un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler, dört kadın ve dört adam arasındaki karanlık sırları anlatıyor.

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'in 26. bölümünde Sezin Akbaşoğulları diziye Oya’nın (Gökçe Bahadır) üniversiteden arkadaşı Elif karakteriyle konuk oluyor. İşte Ufak Tefek cinayetler'in oyuncu kadrosu, karakter analizleri, fragmanı, ve fotoğrafları...

Star TV’nin beğeni ile izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’e sevilen oyuncu Sezin Akbaşoğulları konuk oluyor. Akbaşoğulları, Ufak Tefek Cinayetler’in merakla beklenen 26. bölümünde izleyici ile buluşacak. 24 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde güzel oyuncu, Oya’nın (Gökçe Bahadır) üniversiteden arkadaşı Elif karakterini canlandıracak.

Yıllar sonra ortaya çıkan Elif, gerçekten de Oya’nın arkadaşı mı? Yoksa genç kadın, tehlikeye her zamankinden de mi yakın? Şaşırtıcı hesaplaşmaların yaşanacağı “Ufak Tefek Cinayetler” her Salı akşamı Star'da...

Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Oya ve Serhan'ın aşk yaşadığını fark eden Pelin bombayı patlatıyor. Pelin işadamı babası Ekrem Bey'i Serhan ile biraraya getiriyor. Pelin'i babasını ise usta tiyatrocu Zafer Diper canlandırıyor. 

Oya ile Serhan’ı öğrenen Pelin, kafasındaki planlara babası Ekrem Bey’i de dahil eder ve beklenmedik dörtlü, akşam yemeği için kendilerini aynı masada bulur.

Dilek Güven ise ‘Serhan’ın annesi ‘Betül Aksak’ olarak izleyici karşısına çıkacak. Serhan’ı kaybetmeyi kabul etmeyen Merve, son çare kayınvalidesinin kapısını çalar. Serhan’ın arasının açık olduğu annesi Betül’den tavsiye alan Merve, son kozunu da oynar.