info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Burak Özçivit`ten Rekor Kıran Tango

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül`ün rol aldığı `Kara Sevda`nın yeni bölüm tanıtımı rekor sayıda izlenme oranına ulaştı.

Burak Özçivit ve Melisa Aslı Pamuk'un nefes kesen tango performansının ekrana geldiği 'Kara Sevda' tanıtımı, kısa sürede 1 milyon 600 bin kişi tarafından izlendi. Tanıtımda; 'Kemal'in, 'Nihan'dan intikam almak için çıktığı yolda 'Asu' ile yakınlaştığı anlar büyük merak uyandırdı.

NİHAN'IN TEK BAŞINA VERDİĞİ SAVAŞ

Kara Sevda’nın yeni bölümünde; 'Nihan', yaşadıklarının ardından, kızı Deniz için Emir ve Kemal’e karşı tek başına bir savaş başlatır. 'Ozan’ın ve babasının mezarlarını ziyaret eden Nihan, acı dolu geçmişi ile bir kez daha yüzleşerek, bir kez daha intikam yemini eder.

Emir’in tehditlerine bu kez boyun eğmemek ve kızını Emir’den korumak için her şeye yeniden başlamaya karar veren Nihan, Emir’e en büyük darbeyi vuracak tehlikeli bir plan yapar. Kemal’in, Deniz’le ilgili gerçeği öğrenmesini engellemek için Emir’le evcilik Oyunu oynamak zorunda kalan Nihan, ilk zorlu sınavıyla karşılaşır.

BAMBAŞKA BİR KEMAL

Cezaevinden çıktığından beri intikam ateşiyle kavrulan Kemal, Emir’e hiç beklemediği bir oyun oynar. Kemal’in intikam hırsı en yakınındaki Leyla'yla bile arasındaki bağları kopartmak üzeredir. Uzayan sakalları, içindeki karanlığı yansıtan kıyafetleri ve parmağındaki nişan yüzüğü ile artık Kemal bambaşka biri olur. Artık Kemal, kendi adaletini sağlamaya yeminlidir.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda, 5 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'da star TV'de ekrana gelecek.