info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çember`e Yeni Oyuncu

Yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği “Çember” adlı polisiye filmler serisinin ikinci sezonu 27 Eylül Çarşamba Star TV’de başladı. Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Evren Oğuz ile beraber üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon her filmi ilgiyle izlenen Çember, ikinci sezonda da maceralarına kaldığı yerden yeni isimlerle devam ediyor. Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan’ın başrollerini paylaştığı ÇEMBER’in başrol kadrosuna “Şinasi Bülbül” karakteriyle Sermet Yeşil dahil oldu.

Bugüne kadar Kosmos, Gişe Memuru, Eksik gibi sinema filmleri ile adından söz ettiren Yeşil, bu kez farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.Yapımcılığını ANS’nin üstlendiği, Çember’in dördüncü filmi “Kurtar Beni”de ilk defa izleyici karşısına çıkacak olan Sermet Yeşil, Şinasi Bülbül nam-ı diğer ‘En gerekli Yılan’ karakterine hayat verecek.

Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin ilk filmi olan Çember “Oyunu Bozuyorum” da konuk oyuncu olan Sedef Avcı ise sıradışı karakteriyle ekranlara gelecek.

Serinin diğer filmlerinde rol alan ünlü isimler arasında; Menderes Samancılar, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, İrem Altuğ, Füsun Erbulak, Selçuk Borak, Gözde Çığacı gibi isimler yer alıyor.

KONUSU

Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır. Geçmişlerinde birçok şey yaşamış ve birbirlerinden tamamen farklı olan bu dört kişi tek bir vakada birleşir ve beraber çalışmaya başlar.