info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Diriliş Ertuğrul 80. Bölümünde Ertuğrul, Bizanslılar`a Karşı Kılıcını Kuşanıyor

Diriliş Ertuğrul`un heyecanla beklenen yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek.

 Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Diriliş Ertuğrul 80. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hanlı Pazar'da Vasilius'a karşı büyük bir savaş hazırlığında olan Ertuğrul, Bizanslılar'a karşı kılıcını kuşanıyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in ağzından dökülen sözler gönüllüeri mest ediyor. Vasilius'un hain planını alaşağı eden Ertuğrul Bey, Hanlı Pazar'da Vasilius'a gereken dersi veriyor. Sadettin Köpek'in yardımıyla durumdan haberdar olan Ertuğrul Bey, alplerine Aslıhan Hatun'un kurtarılması için emir veriyor.

Vasilius büyük umutlarla gittiği Hanlı Pazar'da ölüm fermanını imzalıyor. Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölümü 15 Mart Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Ertuğrul, "Türk'e pusu kurulmaz, Türk'ten intikam alınmaz, Türk'e ceza kesilmez' diyerek gönülleri mest etti. 'Diriliş Ertuğrul'da nefesler yine tutuldu. Sonunda, savaş başlıyor. Ertuğrul Bizanslılar'a karşı kılıcını kuşanıyor ve "bu topraklarda ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek" diyerek izleyici heyecanlandırdı.

Batuhan’ı kullanarak, Aslıhan’ın yerini bulan Vasilius, Saadettin Köpek’in desteğini alarak Hanlı Pazarı elde etmek istemiştir. Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, orada hiç aklına gelmeyen bir durumla karşılaşmıştır. Ertuğrul ve Saadettin Köpek birleşmiş, Aslıhan Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılarak Hanlı Pazar’a getirilmiştir.

Bu hali gören Vasilius büyük bir şok yaşamıştır. Şimdi yaptığı bütün hain planları gün yüzüne çıkan Vasilius ne yapacaktır? Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in elinden kurtulabilecek midir? Diğer yandan Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı, Vasilius’un oyunuyla barbar askerlerin saldırısına uğramıştır. Aklı Helena’da olan Bamsı zafiyet göstermiş yara almıştır. Şimdi büyük bir zorluk içindedir. Acaba kurtulabilecek midir? Bugüne kadar abisi Aliyar’a karşı duran Aslıhan, öğrendiği gerçeklerden sonra abisine karşı nasıl bir tavır içine girecektir. Halime ve Hayme ile ilişkileri ne yönde olacaktır? sorusu bu akşam yanıt bulacak.