info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Söz Dizisinde Sürpriz Ayrılık

“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan `Söz` dizisi 40, bölümüyle devam ediyor. Star TV`de yayınlanan Söz`ün 40. yeni bölüm fragmanıyla dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı. Mustafa Yıldıran`ın hayat verdiği sevilen karakter Hafız şehit düşüyor.

Söz'ün 40. bölüm fragmanında; başarılı oyuncu Mustafa Yıldıran'ın hayat verdiği ve milyonların gönlüne taht kuran Hafız, teröristler tarafından kurulan hain bir pusuda şehit düşüyor. Aldıkları acı haber karşısında intikam yemini eden Yavuz, Keşanlı, Çaylak, Avcı, ve Aşık'ın şehit düşen Hafız'a yürekleri burkan vedası ekrana geliyor. Eşi Fatma'yı bir teröristin oynadığı oyunla acı bir şekilde kaybeden Hafız'ın beklenmeyen ölümü izleyenleri derinden sarsacak.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, Star TV'nin sevilen dizisi ‘Söz', kadrosuna usta isimleri dahil etmeye devam ediyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dizide Ruhi Sarı, 37. bölümle birlikte diziyle katıldı. Bugüne kadar 10 sinema filmi, 17 televizyon dizisinde rol alan 45 yaşındaki oyuncu, dizinin yeni bölümünde Ortadoğu Kültür Ateşesi karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Ruhi Sarı’nın hayat verdiği Ortadoğu Kültür Ateşesi, Büyükelçinin boşalan koltuğuna, Medusa Planı'nı harekete geçirmek için oturtulmuş karanlık bir karakter.

Söz dizisinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Timur Acar dahil olmuştu. Dizide Timur Acar, zeki ve bir o kadar kötü bir adam olan 'Derman' karakterine hayat veriyor. Narko-Terör ağının başındaki tehlikeli isim olan 'Derman' karakteri, tekinsiz, acımasız, sert ve psikopat bir adamdır. Hayatının en büyük motivasyonu gizliliktir. En yakın adamları dahil henüz yüzünü gören kimse yoktur. Yıllardır yeraltında narko-terör ağını tek başına götürmektedir. Uyuşturucu parası ile terör örgütünün finansmanını sağlamaktadır. Yapılacak eşi görülememiş korkunç saldırıların başaktörü olacaktır.

Tansiyonun iyice yükseldiği SÖZ'de; Yavuz'un annesinin katili, Medusa adlı korkunç terör planının da parçası olan, oldukça zeki ve planlı hareket eden Derman ile karşı karşıya gelmesi büyük bir merakla bekleniyor.

BURCU BİNİCİ SÖZ KADROSUNDA 

Oyuncu Burcu Binici, Söz dizisinin kadrosuna katılan isimlerden. Binici, narkotik başkomiseri olan Ceren karakteriyle izleyiciyle buluşuyor. Seyircileri, sürpriz gelişmelerin beklediği yeni bölümlerde Tim, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle omuz omuza görev alacak.