info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Survivor`da Bu Hafta Kim Elendi

Adem, Şahika, Fatih ve Pınar eleme potasındaydı. En az oyu alan isim Fatih Hürkan oldu ve bu hafta Survivor`a veda etti.

Fatih Hürkan'ın Adem ve İlhan'la vedalaşmaması gözden kaçmadı.

Survivor'da elenen isim dün akşam açıklanan SMS oylarının sonuçlarıyla belli oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı bu hafta potaya dört isim birden soktu. Şahika, Adem, Fatih ve Pınar'ın eleme adayı olduğu Survivor 2017''de heyecan dolu bir konsey yaşandı.

Ünlüler takımından Şahika, Adem, Fatih ve Pınar'ın eleme adayı olduğu Survivor'da yarışmaya veda eden isim Fatih Hürkan oldu. İsmi açıklandığında şaşırtan Fatih, veda etmek zorunda olduğu için üzüldüğünü dile getirdi.

Tabi bu kadar erken gitmek istemiyordum. Kader, kısmet. Çok olmak istediğim bir yerden, çok olmak istediğim ailemin yanına gideceğim. Tabi onları çok özledim. Yani, burada yapmak istediğim daha çok şey vardı. Kısmet bu kadarmış. Burada çok şey yaşadım. Hiç hayatımda yaşamadğım şeyler yaşadım. Hakaretler, kavgalar. Demek ki bunları burada yaşamam gerekiyormuş. Bu da bu yaşımda bana ders oldu desem ders değil ama yaşacağım bir şeymiş. Çok üzgünüm. Çok teşekkür ederim.

Dün akşam yapılan konseyde Sabri'ye teyze olduğu müjdesini veren Acun Ilıcalı Sabriye'nin tepkisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Duygusallaşan ve ağlamaya başlayan Sabriye, Acun Ilıcalı'ya 'Size sarılmak istiyorum' dedi. Acun Ilıcalı Sabriye'nin istediğini kırmazken, konseyde komik anlar yaşandı.

Survivor'da bu hafta en çok yarışmayı kazanan erkek yarışmacıların birincisi 30 puanla Ogeday oldu. İkinci yarışmacı ise 23 puanla Furkan oldu. Kızlardan birinci olan yarışmacı 44 puanla Tuğçe olurken, Elif 24 puanla ikinci oldu.

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu. Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı. 1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde) 2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

 İletişim ödülü zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Issız bir adada ailelerinden ve sevenlerinden ayrı kalan yarışmacılar için büyük önem taşıyan iletişim ödülü oyunu nefesleri kesti. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda gülen taraf Ünlüler takımı oldu.Zorlu oyunun ilk turunda kazanan Gönüllüler oldu. İkinci turda ise kazanan taraf Ünlüler oldu. Zorlu oyunda final turu ise Ünlüler'in üstünlüğü ile tamamlandı ve iletişim ödülünün sahibi Ünlüler oldu. Ünlüler yakınlarından gelen mektupları gözyaşları içerisinde okudu.

Survivor 2017'de İlhan ile Sedat ve Fatih sözlü kavga etti. İlhan'in sembol oyununda Sedat'ın kaybetmesine neden olması ile ilgili tepki büyüdü.Survivor 2017'de Pınar ile Fatih, sembol oyununda yaşananları konuştu. İlhan'ın oyuna müdahale etmesi nedeniyle Sedat'ın kaybettiği puandan sorumlu tutulan İlhan Fatih'e tepki gösterdi. Bu dakikaların ardından Fatih ile İlhan arasında tartışmalar yaşandı. Yaşanan tartışma araya girenlerle önlense de Sedat'ın da gelmesi ile bu kez tartışma Sedat ile İlhan arasında yaşandı.İlhan'ın sinsilikle suçlandığı tartışmada İlhan ise Fatih'in kavga ile beslendiğini bu yüzden tartışma çıkarmaya çalıştığını söyledi. Yaşanan tartışma araya girenlerin yardımıyla sonlandı.