info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Brad Pitt ve Marion Cotillard Galada

Brad Pitt ve Marion Cotillard haklarında ileri sürülen dedikoduların ardından ilk kez birlikte objektif karşısına çıktı.

BAŞROLÜ PAYLAŞIYORLAR

Başrollerini paylaştıkları The Allied filminin setinde yakınlaştıkları ve bu yüzden Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin arasının açıldığı söylentileriyle gündeme gelen iki ünlü oyuncu filmin Los Angeles'taki galasına katıldı.

BÜYÜK İLGİ

Her ne kadar bu iddialar doğru olmasa da Cotillard ve Pitt, kırmızı halıda her zamankinden çok daha fazla ilgi gördü.

KİLO VERDİ

Jolie ile altı çocuğunun velayeti için zorlu bir mücadele yürüten 52 yaşındaki aktörün saç modelini değiştirdiği ve biraz da kilo verdiği görüldü.

İKİNCİ BEBEK

Sevgilisi Guillaume Canet'den ikinci bebeğini bekleyen olan 41 yaşındaki Marion Cotillard'nın hamileliğinin de iyice ilerlediği dikkatlerden kaçmadı.

HATIRA FOTOĞRAFI

İki ünlü oyuncu hayranlarını kırmayarak onlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafları çektirdi.

AŞK İDDİALARI

Angelina Jolie'nin Pitt'e boşanma davası açtığı duyulduğunda aktörün Cotillard ile film setinde aşk yaşadığı bunun da ünlü çiftin arasını açtığı ileri sürülmüştü.

COTILLARD İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Uzun süre bu iddialara yanıt vermeyen Cotillard da sonunda sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruda "hayatının aşkı Guillaume Canet ile mutlu olduğunu, hatta ikinci bebeklerini beklediklerini" belirtmişti.

İYİ DİLEKLER

Cotillard, rol arkadaşı Pitt ile Jolie'nin bu zor günlerinde onlar için en iyisini dilediğini de mesajında yazmıştı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Önceki gün Pitt'in çocuklarına sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan soruşturma sona erdi. Pitt'in çocuklarına şiddet uyguladığına dair kanıt bulunamadı.

KANIT BULUNAMADI

Yetkililer, eşi Angelina Jolie ile boşanma sürecindeki ünlü oyuncunun çocuklarına karşı sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığına dair herhangi bir kanıt bulunamadığını belirtti.

Öte yandan Jolie ve Pitt çiftinin, eylül ayında aldıkları boşanma kararının ardından çocuklarının velayeti konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi.

JOLIE'NİN TALEBİ

Jolie; çocukları Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Knox ve Vivienne’in (8) velayetlerini üstüne almak istemiş ve Pitt’e de çocukları görüş hakkı tanınmasını talep etmişti.