info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyük Aşk Bitti

MTV Video Müzik Ödülleri töreninde sahnede öpüşerek aşklarını milyonlar önünde yaşayan Rihanna ve Drake’in ilişkisi bitti.

SAHNEDE İLAN-I AŞK

Rihanna ile MTV Video Müzik Ödülleri töreninde ödülünü almak üzere sahneye çıktığında ona ilan-ı aşk eden şarkıcı Drake ayrıldı.

AYRILDILAR

E! Online’ın iddiasına göre 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihanna ile 29 yaşındaki Kanadalı rap şarkıcısı Drake yollarını ayırdı.

HAYRANLARI ŞAŞIRDI

Ödül töreni esnasında sahnede öpüşen ve kendileri resmi olarak onaylamasa da ödül töreni sonrasında da baş başa dışarı çıkan ikilinin ayrılık haberi ünlü ikilinin hayranlarını şaşırttı.

KÖPEKBALIĞI DÖVMESİ

Vücutlarına aynı dövmeyi yaptırmalarıyla gündeme gelen ünlü çiftin, birbirlerini özel bir ilişki yaşamak için yeterince sevmedikleri iddia edildi.

YENİ SEVGİLİ Mİ VAR?

Çifte yakın bir kaynak, “Rihanna ve Drake şu anda başkalarıyla birlikte” açıklamasını yaptı.

"HER ŞEY BİR ANDA DEĞİŞEBİLİR"

Ayrıca, “Aralarında ilişki iyi ya da kötü anlamda her an değişebilir. Hala birbirlerinin hayatlarındalar” dedi.

'AÇIK İLİŞKİ' İDDİASI

People dergisi ise çiftin ayrılmadığını ama ‘açık ilişki’ yaşamaya başladığını iddia etti.

"ESKİ SEVGİLİLERİM MUTLU DEĞİL"

Çifin ilişkisiyle ilgili yeni haberler, tam da Rihanna’nın Instagram’daki anlamlı paylaşımının üstüne geldi. Ünlü şarkıcı, “Eski sevgililerimden hiçbiri evli değil ve mutlu bir ilişkileri yok, solayısıyla sorunun ben olmadığımı söylemek mümkün” paylaşımını yapmıştı.

"DRAKE'İN HAYATINDA BİRİ VAR"

ABD medyasında Drake’in hayatında bir başka kadının olduğu iddiaları yer almaya başladı. Ünlü rap’çinin, “India Love” olarak tanınan Instagram ünlüsü India Westbrooks ile birlikte olduğu öne sürüldü.

INSTAGRAM ÜNLÜSÜ KONSERLERİNDEYDİ

India Westbrooks, Drake’in yaz turnesi esnasında onunla sahne arkasından bir fotoğraf paylaşımı yapmıştı. Bir kaynağın aktardığına göre, Westbrooks, Drake’in pek çok konserinde yanında yer aldı.