info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ciner Medya Grubu`na Ödül Yağdı!

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 23. Altın Objektif ödül töreni önceki akşam Taksim CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. Vadistanbul’un ana sponsor, Show TV’nin medya sponsoru olduğu, Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı tören sanat ve medya dünyasının buluşturdu. Altın Objektif gecesine Show TV’nin fenomen dizisi Çukur damga vurdu.

‘En iyi dizi’ dahil beş ödül alan Çukur’un tam kadro katılan ekibinin coşkusu görülmeye değerdi. Orhan Gencebay, Ebru Yaşar, Hande Yener, Aylin Coşkun gibi müzik dünyasının ünlü isimlerinin de ödül aldığı gece DJ Hakan Kabil’in sahne aldığı partiyle sona erdi.

Çukur’un yapımcısı Kerem Çatay ‘En İyi Dizi’ ödülünü sahneye çağırdığı tüm Çukur ekibiyle birlikte aldı.

‘En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülünü kazanan Dilan Çiçek Deniz, güzelliğiyle törenin en dikkat çeken yıldızlarından oldu.

‘En İyi Erkek Dizi’ oyuncusu’ ödülünü paylaşan Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil sahneye birlikte çıktı.

ALTIN OBJEKTİF ÂŞIKLARI

‘En İyi Drama Kadın Dizi Oyuncusu’ ve ‘En İyi Drama Erkek Dizi Oyuncusu’ kategorisinde ödülleri kazanan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in birbirini öperek kutladıkları anlar objektiflere böyle yansıdı. 

‘En İyi Erkek Program Sunucusu’ ödülünü alan Murat Yıldırım ise Faslı eşi İmane’ye aşkla bakarken görüntülendi.

Habertürk TV’deki ‘Türkiye’nin Nabzı’ ile ‘En İyi Haber Tartışma Programı’ ödülünü Didem Arslan Yılmaz aldı.

Doğa Rutkay’a Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Her Şey Bu Masada’ ile kazandığı ‘En İyi Kadın Sunucu’ ödülünü Habertürk Magazin Müdürü Bülent İpek verdi.

‘En İyi Komedi Programı’ ödülünü kazanan Güldür Güldür ekibi gecenin sunucusu Ali Sunal’ın sahnesini basarak yaptıkları kısa şov ile salonu kahkahaya boğdu. Ekibin ödülünü HT Gazete Yazı İşleri Müdürü Kadir Kaymakçı verdi.

ALTIN OBJEKTİF'TE YILDIZLAR GEÇİDİ

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Altın Objektif Ödülleri gecesi önceki akşam gerçekleşti. Medya ve sanat dünyasını buluşturan törende yıldızlar geçidi yaşandı.

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından bu yıl 23. kez dağıtılan Altın Objektif Ödülleri, Vadistanbul AVM’nin ana sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Medya sponsorluğunu SHOW TV’nin üstlendiği töreni Ali Sunal sundu.

YILIN DİZİSİ ‘ÇUKUR’

Medya, televizyon, müzik, sinema ve tiyatro alanlarında ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, SHOW TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’, ‘Yılın Dizisi’ ödülünü aldı. Dizinin başrol oyuncularından Perihan Savaş ve Dilan Çiçek Deniz ‘Yılın Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

İkiliden dizinin ‘Sultan Ana’sı Perihan Savaş, “Bütün evlatlarım burada. Bu ödülü onlar için alıyorum, kamera önü ve arkasındaki herkesin emeğine sağlık” diye konuştu. Dilan Çiçek Deniz ise duygularını “Muhteşem bir ekibimiz var” diyerek dile getirdi.

DANSLI KUTLAMA

‘Yılın Erkek Oyuncusu’ ödülünü birlikte kucaklayan Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli, “Çukur’un derdini de ödülünü de paylaşmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

Tam kadro sahneye çıkan ‘Çukur’ ekibinden yapımcı Kerem Çatay, “Bu delilerin bir bildiği vardır diyen SHOW TV’ye teşekkür ediyoruz” dedi. Ekip ödüllerini, hep birlikte dizinin sevilen şarkısı ‘Heyecanı Yok’ eşliğinde dans ederek kutladı.

CİNER MEDYA GRUBU'NA ÖDÜL YAĞDI

SHOW TV’nin fenomen mizah programı ‘Güldür Güldür Show’ ekibi ‘En İyi Komedi Programı’ ödülünü HT Gazete Yazı İşleri Müdürü Kadir Kaymakçı’nın elinden aldı. Milyonları SHOW TV ekranında buluşturan ‘Yeni Gelin’ dizisindeki performansıyla Jessica May ise ‘En İyi Kadın Komedi Dizi Oyuncusu’ seçildi.

MESLEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MESLEK ödülleri yazılı basın dalında HT Magazin’den Mehmet Çalışkan, Serkan Öztürk, Nuri Altuntaş ve Tarkan Abdullahoğlu ödüle layık görüldü. Görsel basın dalındaysa SHOW TV ‘Pazar Sürprizi’ ekibinden Ömür Sabuncuoğlu, Onur Aydın, Mehmet Tüzün ve Kamil Sümer ile ‘Bloomberg HT Life’tan Ece Saruhan ödülü kucakladı. Ciner Medya Grubu’ndan Onur Aydın ise ‘Yılın Magazin Olayı’ ödülünü aldı.

Evrim Akın’ın sunumuyla SHOW TV’de ekrana gelen ‘Çocuktan Al Haberi’ ‘En İyi Eğlence Programı’ seçildi.

Esin Övet ‘Basın Meslek Onur Ödülü’ aldı.

SHOW TV sabah kuşağının sevilen programı ‘Zahide Yetiş’le’nin sunucusu Zahide Yetiş, Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. 

Didem Arslan Yılmaz Habertürk TV ekranında yay ınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ adlı programla ‘En İyi Haber Tartışma Programı’ kategorisinde ödül kazandı.

Fatih Altaylı’ya ‘Basın Meslek Onur Ödülü’ takdim edildi.

‘En İyi Dİjital Platform Dizisi’ ödülünü Fİ’nin yapımcısı Kerem Çatay ile oyuncusu Berrak Tüzünataç birlikte aldı.

Gülse Birsel imzalı ‘Aile Arasında ‘En İyi Film seçildi. Birsel ayrıca ‘Basın Meslek Onur Ödülü’ne de layık görüldü.

Sinemada yılın en iyi kadın oyuncusu seçilen Seda Bakan, ödülüyle Barış Manço’nun balmumu heykelinin yanında kutlama yaptı.

Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti, yılın ‘En İyi Drama Dizi Oyuncusu’ dalında ödüle layık görüldü. Korel ödülünü, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık kadınlarına ithaf etti. Ergenç ise “Bu ödülü canla başla bu ülkenin huzuru için çalışan herkes için alıyorum” dedi.

Resul Dindar’ın ödülünü Show Tv Magazin Müdürü Reşat Balcıoğlu verdi.

Serkan Keskin ‘En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu’ seçildi.

‘Kadın’ en iyi drama, ‘Söz’ en iyi aksiyon, ‘Kalk Gidelim’ ise en iyi komedi dizisi seçildi. Ufuk Özkan, ‘En İyi Erkek Komedi Dizi Oyuncusu’ ödülünü aldı.

Aylin Coşkun sahnede ‘En İyi Klip’ ödülünü aldığı ‘Sinsirella’yı söyledi.

‘Arabesk Fantezi En İyi Kadın Yorumcu’ seçilen Ebru Yaşar, ödülünü alırken eşi Necat Gülseven’e teşekkür etti.