info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cristiano Ronaldo İkiz Çocuk Babası Oldu

Real Madrid`in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, adı açıklanmayan taşıyıcı anneden ikiz çocuk babası oldu. 32 yaşındaki futbolcu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi ve Konfederasyonlar Kupası`nda üçüncülük maçına çıkmayacağını açıkladı.

Portekiz Milli Takımı'nın FIFA Konfederasyonlar Kupası yarı finalinde Şili'ye penaltılarla kaybettiği maçın ardından sosyal medyadaki Facebook hesabından açıklamada bulunan Ronaldo, ikinci kez baba olmanın sevincini paylaştı.

Kupada istedikleri sonucu alamasalar da milli takıma en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Ronaldo, şunları yazdı:

"İkiz çocuklarım dünyaya geldiği sırada dahi tüm ruhum ve bedenimle milli takımın hizmetindeydim. Portekiz Futbol Federasyonu, bana unutamayacağım büyük bir jest yaparak izin verdi. Sonunda çocuklarımı görebileceğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ünlü futbolcu Twitter hesabından yaptığı paylaşıma, "Hayatımın iki yeni aşkını kucaklayabildiğim için çok mutluyum " notunu düştü. Ronaldo'nun adı açıklanmayan taşıyıcı anneden doğan erkek çocuğuna Mateo, kız çocuğuna Eva ismini verdiği öğrenildi.

Cristiano Ronaldo Jr. adında 7 yaşında bir erkek çocuğu daha bulunan ve taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu ikiz çocuklarını görmek için milli takım kampından ayrılan Ronaldo, Portekiz'in FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda yapacağı üçüncülük maçında forma giymeyecek.

Öte yandan Cristiano Ronaldo’nun sekiz aydır birlikte olduğu sevgilisi Georgina Rodríguez’in beş aylık hamile olduğu iddiası Portekiz basınında yer almıştı.

Ronaldo ve Rodríguez çifti, geçen ay Korsika Adası’nda tatil yaparken görüntülenmiş, Rodríguez’in belirginleşen karnı dikkat çekmişti.

İkilinin ayrıca Instagram’dan paylaştıkları bir fotoğrafta, Ronaldo’nun elini sevgilisinin karnına koyarken görülmesi de hamilelik söylentilerini artırmıştı.

İkiz çocuk babası olan Ronaldo'nun konu hakkında sessizliğini koruması ve Georgina Rodríguez'in anne olup olmayacağı ise ancak önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanacağa benziyor.