info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engin Öztürk ile İdil Fırat Barıştı

Bir süredir ayrı olan İdil Fırat ile Engin Öztürk, barıştı. Çift, önceki akşam Öztürk`ün yaş gününde böyle mutluluk pozu verdi.

1,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ay noktalayan çift uzun süredir birlikte görüntülenmiyordu.

İkilinin barıştığı haberi 30 yaşına giren Engin Öztürk'ün doğum günü partisinde ortaya çıktı.

Yakın dostlarıyla sevgilisinin doğum günü için sürpriz bir parti organize eden İdil Fırat, önceki akşam aşkına güzel bir jest yaptı. Fırat, Emirgan'daki bir mekanda düzenlenen partiye tüm ortak arkadaşlarını davet etti.

Fırat, Eskişehir doğumlu ve fanatik Eskişehirspor taraftarı olan sevgilisi Öztürk'e özel bir pasta yaptırdı. Eskişehirspor'un renkleri olan siyah ve kırmızının hakim olduğu pastada takımın amblemine de yer verildi.

Öztürk, 'İyi ki doğdun, seni çok seviyoruz' yazan pastayı görünce sevgilisi Fırat'ın jestine öpücüklerle karşılık verdi.

Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Yüksek Sosyete'nin Kerem'i Engin Öztürk doğum günü kutlamasından sonra dostlarına şöyle teşekkür etti:  "Sevgi büyük nimet. Sevildiğini bilmek büyük zenginlik. Sağ olun var olun. Sizler de iyi ki varsınız!"

6 YIL ÖNCE

İdil Fırat daha önce 32 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı birliktelik ile gündeme gelmiş, 2010 yılında ayrılmıştı.