info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eylül Öztürk Anne Oldu

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk, Amerika`da doğum yaptı.

Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan, o anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Doğum sonrası Eylül Öztürk, "Sevgili arkadaşlar çok yorucu bir 28 saat geçirdim. Mahvoldum, öldüm öldüm dirildim ama bebeğimiz gayet sağlıklı. Ben de gayet sağlıklıyım" ifadelerini kullandı

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk, 2017 yılında Kenan Barış Özkan ile dünyaevine girmişti. Eylül Öztürk, geçtiğimiz aylarda sunuculuğunu yaptığı bir programda hamile olduğunu duyurmuştu.

Doğum için geçtiğimiz günlerde Florida'ya giden Öztürk, Amerika'da doğum yaptı. Bebeklerini kucaklarına alan çift, oğullarına Ozan adını verdi.

İkili, o anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

"BEBEĞİMİZ GAYET SAĞLIKLI"

Doğum sonrası Eylül Öztürk, "Sevgili arkadaşlar çok yorucu bir 28 saat geçirdim. Mahvoldum, öldüm öldüm dirildim ama bebeğimiz gayet sağlıklı. Ben gayet sağlıklıyım. Arada Kenan baygınlık geçiriyor gibi olsa da o da sağlıklı. Arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok tatlısınız, en kısa zamanda sizlerle olacağım. Bebeği görmeniz lazım, çok tatlı. Bu süreçte en büyük destekcim eşim oldu" ifadelerini kullandı.

"EYLÜL'E DAHA ÇOK BENZİYOR"

Barış Kenan Özkan, bu fotoğrafı, "Sanırım Eylül'e daha çok benziyor" notuyla paylaştı.