info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gülben Ergen ile Erhan Çelik Boşandı

Televizyoncu Erhan Çelik ile evli olan şarkıcı Gülben Ergen`in bir süredir boşanacakları iddia ediliyordu. Çift boşanacaklarını açıklamıştı. Ergen ve Çelik boşandı.

TEK CELSEDE

Ergen ile Çelik iki yıl süren evliliklerini Küçükçekmece Adliyesi 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile tek celsede bitirdi.

TALEPLERİ YOK

Ergen ile Çelik, boşanma konusunda anlaştıklarını ve herhangi bir maddi-manevi tazminat, nafaka ve mal rejimine dayalı alacak taleplerinin olmadığını bildirdi.

GÜLBEN ERGEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Ergen, boşanma sonrası şu açıklamayı yaptı: “Karşılıklı oturup konuşmuş, ayrılmaya karar vermiştik. Duruşmaya ikimiz de gittik. Anlaşmalı olarak ve sessizce bitirdik. Bizim için güzel bitti” 

NELER OLDU?

Çiftin bir süredir boşanacakları iddiaları üzerine Ergen, ilk kez şöyle konuşmuştu: “Çocukların ara tatilleri var. Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika’ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim” 

"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

Ergen'in boşanma iddiaları için "Amerika dönüşü konuşacağım" açıklamasının ardından Çelik bir açıklama yaparak iddiaları doğrulamıştı: "Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim. Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedenle doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin de yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum."

"YOLUMA TEK BAŞIMA DEVAM EDECEĞİM"

Daha sonra konuşacağım diyen Ergen, Çelik'in "boşanma davası açtım" açıklamasından sonra sosyal medyadan fotoğraflı paylaşım yaptı. Ergen altına ise şu mesajı yazdı: "Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır."

SON PAYLAŞIM 2 EYLÜL

Birbirleriyle yaşadıkları keyifli anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan ikilinin uzun süredir birlikte paylaşım yapmaması ise dikkat çekti. Çiftin birbirleri hakkındaki son paylaşımları doğum günlerinde oldu. Ergen eşi Çelik’in 2 Eylül’deki doğum gününde bir paylaşımda bulunurken, Çelik de eşinin Ağustos ayında gerçekleşen doğum gününde bir paylaşım yaptı.

İKİ YIL ÖNCE EVLENDİ

Ergen, yaklaşık sekiz yıl evli kaldığı Mustafa Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra televizyoncu Erhan Çelik ile 2014 yılında evlenmişti.

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Ergen'in ilk evliliğinden Aras, Atlas ve Kuzey isimli üç erkek çocuğu dünyaya gelmişti.