info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kendall Jenner`ın Mustang Tercihi

Reality şov yıldızı Kardashian Ailesi`nin erkek üyesi Rob’un nişanlısı Blac Chyna’nın beklenen doğumu gerçekleşti. Dream (Rüya) ailenin son üyesi oldu. Doğum kadar konuşulan başka bir konu ise Kendall Jenner`in kardeşinin kızını ziyaretine gittiği otomobil oldu.

Hamilelik pozlarıyla sosyal medyaya damga vuran Blac Chyna kızı Dream'e kavuştu. Ancak bu kavuşma kadar konuşulan başka bir konu ise Kendall Jenner'i ziyareti oldu.

Doğum sonrası hastaneye giden Kendall Jenner, 1967 model kırmızı bir Mustang otomobil tercih etti.

Otomobil tutkusuyla tanınan Jenner'ın bu kadar konuşulmasının nedeni ise sadece otomobilin rengi ve markası değildi.

Jenner'ın geçen hafta bir hayranının hediye ettiği 5 milyon lira değerindeki Rolls Royce marka otomobili tercih etmemesi tartışma konusu oldu. 

Hediye otomobili kullanıp kullanmayacağı merak edilirken tercihini bu ziyaret sırasında gösteren Jenner, kot üstü büstiyer stiliyle de dikkat çekti.

Klasik otomobil tutkusu bilenen Kendall Jenner önceki hafta bir farklı bir tercihle gündemdeydi.

Kendall Jenner önceki hafta ise kendisi gibi model olan arkadaşı Hailey Baldwin
çıktığı gezintinde siyah bir Ferrari kullanmayı tercih etmişti.

Jenner'ın en çok konuşulan otomobili ise kardeşi Kylie Jennner'ın kendisine hediye ettiği 100 bin dolar değerindeki 1957 model Chevrolet Corvette Convertible.

Ancak bu otomibil bu kadar konuşulması da sadece marka ve modelinden kaynaklanmıyor. Jenner benzini bittiği için bu otomobil ile yolda kalmıştı.

Elbette otomobil tutkusu bilenen Jenner'ın sahip olduğu oyuncaklarda bunlardan ibaret değil.

Siyah Range Rover cip hayranlığıyla bilinen Jenner, ortalama 100 bin dolar üzeri değerdeki otomobilini 2015 yılında sattıktan sonra yeni bir siyah cip aldı. Ardından mat gri renkli cipe geçiş yaptı.

Jenner'ın 2015 yılının Ağustos ayında satışa çıkardığı siyah Range Rover cipi.

Ünlü manken 2015 yılında ortalama 130 bin dolar değerindeki Audi R8 Spyder otomobiliyle Hollywood sokaklarında turlarken görüntülendi.

Otomobil tutkusu yıllar öncesine dayanan Jenner, henüz 17 yaşındayken, cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadan önce, babası Bruce Jenner ile birlikte Lamborghini Blancpain Super Trofeo yarışlarına katıldı.