info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kim Kardashian’dan Kızına 2 Bin Dolarlık Çanta

Lüks tutkusuyla tanınan Kim Kardashian, doğduğundan beri kameralar önünde büyüyen kızı North West’e 2 bin dolarlık (yaklaşık 5 bin lira) çanta aldı.

Ailesiyle birlikte yaşadığı lüks hayatı ve pahalı giyimiyle tüm dünyanın ilgisini üzerinde toplayan Kim Kardashian, kızını da kendi gibi yetiştiriyor.

ABD’li reality şov yıldızı, üç yaşındaki North West'in kıyafetlerinde de markaya önem veriyor.Önceki gün kızıyla birlikte New York’ta yemek çıkışı görüntülenen Kardashian'ın kızına aldığı pahalı çanta dikkat çekti.Moda dünyasının minik prensesi olma yolunda ilerleyen küçük North’un, Fendi’nin özel koleksiyonuna ait ipek askılı, kadife mini çantasının değerinin 2 bin dolar (yaklaşık 5 bin lira) olduğu öğrenildi.

POZ VEREREK BÜYÜYOR

Kolunda çantası ve elinde şekeriyle objektiflere takılan North West, annesi sayesinde kameralara her zaman hazırlıklı olması gerektiğini öğrenerek ve kameralara poz vererek büyüyor.

"GELECEĞİN MODA İKONU"

35 yaşındaki Kardashian’ın rap şarkıcısı eşi Kanye West’ten olan ilk çocuğu North West için şimdiden “geleceğin moda ikonu” yorumları yapılıyor.

Kıyafetlerinin yanı sıra vücuduyla da ilgi çeken Kim Kardashian son olarak kalçaları hakkındaki itirafıyla gündeme geldi.

KALÇA ENJEKSİYONU İTİRAFI

Kalçalarının doğal mı estetikli mi olduğu hep merak edilen ünlü yıldız, sonunda kalçasına enjeksiyon yaptırdığını itiraf etti. İki çocuk annesi Kardashian, kendi internet sitesi üzerinden yaptığı canlı yayında bunu estetik kaygılarla değil sağlık sebebiyle yaptırdığını da söyledi.

"KALÇALARIMIN SEBEBİ SEDEF HASTALIĞIM"

Sedef hastalığı yüzünden kalçasına enjeksiyon yaptırmak zorunda kaldığını anlatan Kardashian, "İlk olarak annem Kris bacaklarımdaki lekeleri gördü ve benim sedef hastalığına yakalanmış olabileceğimi söyledi” dedi.

"KALÇAMDA GİRİNTİ VE ÇIKINTILAR OLDU"

Ünlü yıldız o sırada gittiği doktorun kendisine çare olarak kortizonlu iğne yaptığını belirterek, "Sonra da kalçamda dikkat çekecek derecede girinti ve çıkıntılar olacağını söyledi. Hatta bana ‘Herkes kalçana implant yaptırdığını düşünecek’ dedi. Gerçekten de onun söylediği çıktı" diye konuştu.

"İĞNELER YÜZÜNDEN İMPLANT DEDİLER"

Kortizon iğnelerinin yarattığı çıkıntıların o dönemde Miami'de katıldığı bir partide giydiği elbiseden fark edildiğini anlatan Kardashian, kendisiyle ilgili "kalça implantı" söylentilerinin de o dönemde çıktığını ifade etti.

SÜREKLİ KORTİZON ALIYOR

"Bu benimle ilgili çok fazla bilinmeyen bir gerçek” diyen Kardashian, “Sedef hastalığı yüzünden birkaç yılda bir kortizon iğnesi oluyorum" şeklinde konuştu.