info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rihanna Tavuklu Pilava Doyamadı

Rihanna Diamonds ‘Diamonds World Tour’ turnesi kapsamında İnönü Stadyumu’nda vereceği konser için dün 17.45’te özel uçağıyla İstanbul’a geldi.

Üzerinde spor kıyafetlerle uçaktan inen Rihanna’nın elinde stres topu olması dikkatlerden kaçmadı. Rihanna Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminalinde bir süre uçağın içinde bekledi, ardından minibüslerinin uçağın altına gelmesi üzerine korumaları ve ekibiyle pasaport kontrolü için terminale geçti. Rihanna’nın ekibi İstanbul trafiğine takılmamak için deniz yolunu tercih etti. Spor kıyafetiyle Türkiye’ye gelen Rihanna’nın gecede giyeceği elbiseleri 3 bavulda geldi.
 
Ücret almadılar. Sahil yolundan Ataköy’de bulunan marinaya giden şarkıcı ‘Moonlight’ adlı tekneyle İnönü Stadyumu’na geçiş yaptı. Bindiği teknede kaptanla hatıra fotoğrafı çektiren ve oldukça neşeli olan Rihanna ve ekibine yoğun koşturma içinde acıkınca tavuklu pilav ve köfte servisi yapıldı. Daha önce de Türkiye’ye gelen Rihanna’nın Türk yemeklerini çok özlediği öğrenildi. Dünyaca ünlü şarkıcı ve ekibini koruma görevi üstlenen şirketin herhangi bir ücret almadığı öğrenildi. Daha önce Türkiye’de ağırlanan birçok ünlüyü koruyan şirketin gönüllü olarak Rihanna’yı koruduğu ortaya çıktı.