info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayal Gibi Bir Hayat

Kulağa hoş geliyor

Her Açıdan Kolay Ulaşın

Hayal gibi hayat yaşamanın öncelikli kuralı kolay ulaşımdır. Çünkü hiç kimse evden işe, işten eve giderken saatlerini yollarda geçirmeyi istemez. Bu yüzden de evinizin veya ofisinizin şehrin ana arterlerine, metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakın olması önemlidir. Ayrıca toplu taşımaya yürüme mesafesinde olan yerlerin değeri her zaman daha fazladır ve yatırımınızın karşılığını verir.

Tüm İhtiyaçlarınızın Cevabını Alın

Ev ya da ofis, fark etmez. Öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyin. Oturmak için bir rezidans ya da iş hayatınıza katkı sağlayacak bir ofise yatırım yaparken sadece bugünü değil yarını da düşünün. Çünkü ileride satacağınız ya da kiraya vereceğiniz kişilerin de sizin gibi düşüneceğini unutmayın.

Manzarayı Es Geçmeyin

Bir ev ya da ofisin en değerli özelliklerinden birinin manzarası olduğunu unutmayın. Gününüzün büyük bir bölümünü muhteşem bir manzara karşısında geçirdiğinizde yaşadığınız o hazzı hatırlayın. Üstelik deniz ve doğa manzarasının insanları rahatlatarak daha mutlu ettiği de bilimsel bir gerçek. İşte bu yüzden yatırım yaptığınız yerin manzarasına özellikle dikkat edin.

Her Zaman Değerli Olanı Seçin

Sadece yaşamak için bile olsa gayrimenkulünüzün her zaman değerli kalacak bir lokasyonda olmasını önceleyin. Paranın kolay kazanılmadığını ve yanlış seçilmiş bir projenin size maddi ve manevi kayıplar yaşatabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Satın almayı düşündüğünüz yerin size uzun vadede kazandıracağından emin olmanız çok ama çok önemli...

Geniş ve Ferah Olanı Tercih Edin

Küçük ve dar mekanlar, yaşamınızı olumsuz etkiler. Hayatınızın çok büyük bölümünü geçirdiğiniz ev ya da ofisinizin geniş ve ferah olması bu yüzden bir lüks değil ihtiyaçtır. Güne “merhaba” dediğiniz yerin genişliği, ferahlığı, yeterince güneş alması, rahatça havalandırılması ve hatta balkonu ve terası olması önemlidir. Baktığınız yerde bunlar varsa, orası hayal gibi hayat için uygun bir mekandır.

Merkezde Kalın

Şehrin merkezi noktaları neden daha çekicidir hiç düşündünüz mü? Çünkü insan merkezden uzaklaştıkça hayata da uzaklaşıyor demektir. Bir yerin merkezi olması, insanların orada zaman geçirmeyi tercih ediyor olması demektir. Daha çok insanın tercih ettiği bir yere ise daha büyük yatırımcılar ve imkanlar gelir. Bu da hem günümüzde hem de gelecekte hayal gibi hayatı garanti altına almak anlamına gelir.