info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bir Kahve, Bir De Kitap

Can Yayınları ve Kahve Dünyası, edebiyat ve kahve keyfini aynı çatıda buluşturuyor.

Edebiyat tutkunları bilir, heyecanla okunmayı bekleyen bir kitaba eşlik eden eski bir dosttur kahve… Kahve Dünyası ve Can Yayınları kahve ve kitap konseptini işte bu düşünceyle birleştirerek büyük bir işbirliğine imza atıyor.

 
Avrupa’da büyüyüp gelişen ve kitap okuma oranlarına ciddi bir pay eklemeyi odak noktası haline getirerek çoğalan edebiyat-kafe kültürü, ülkemizde ilk kez bu işbirliği ile hayat buluyor. Kahve Dünyası ve Can Yayınları, bu işbirliği ile kitap okuma alışkanlığının artmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Kitapseverler, Kahve Dünyası mağazalarında edebiyat dünyasının kalbi Can Yayınları’nın kitaplarını satın alabilme imkânına kavuşacaklar.
 
Gabriel Garcia Marquez’den Susanna Tamaro’ya, Paulo Coelho’dan Albert Camus’a, Franz Kafka’dan Milan Kundera’ya kadar yüzlerce unutulmaz eser, Kahve Dünyası mağazalarındaki Can Yayınları raflarında kitapseverlerle buluşacak.
 
 
Türkiye’nin kahve kültürüne yön veren Kahve Dünyası mağazaları, Can Yayınları ile gerçekleştirilecek yazar buluşmaları, imza günleri gibi etkinlikler ile edebiyat sohbetlerinin de adresi olacak…
 
 
Kahve Dünyası’nda artık kahve siparişinizi “bir kahve, bir de kitap” olarak verebilirsiniz…