info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Hafta Vizyona 10 Yeni Film Girdi (9 Haziran 2017)

Bu Hafta Vizyona 4`ü Yerli 10 Yeni Film Girdi

11

Yönetmen: Can Varol

Oyuncular: Zeynep Gülay, Anıl Can Yılar, Osman Cavcı

Tür: Gerilim

Üniversite son sınıf öğrencisi Zeynep, otoskopi rahatsızlığı olduğu için, ilaç tedavisi ve psikolojik tedavi almaktadır. Nişanlısının ölümünden kendisini sorumlu tutan Zeynep, zaman zaman kendisini dışarıdan izlediğini hissine kapılır ve çeşitli sanrılar yaşar. Zeynep’in bu durumundan sevgilisi Barış ve en yakın arkadaşı İlke de etkilenmekte ve hayatları karmaşa içinde sürüp gitmektedir. Bir gün ileri düzeyde sanrılar yaşayan Zeynep, psikoloğunun önerisini reddederek tedaviden kaçar ve kendisini takip eden diğer kendisi ile yaşama alışmaya karar verir.

Bir Nefes (Ein Atem)

Yönetmen: Christian Zübert

Oyuncular: Jördis Triebel, Chara Mata Giannatou, Benjamin Sadler

Tür: Dram

Elena, Yunanistan’daki ekonomik kriz yüzünden Frankfurt’a taşınmaya karar verir. Yunan sevgilisinden hamile kaldığını öğrenince, kürtaj parasını denkleştirmek için Tessa ve Jan’ın evinde bakıcı olarak işe başlar. Başlarda zorluk çekse de zamanla Lotte bebekle iyi anlaşır ve Tessa ile arkadaş olur. Dikkatsiz bir anında Tessa’yı kaybeden Elena, Yunanistan’a kaçar. Üzüntü ve öfkeden gözü kör olmuş Tessa, Atina’ya, Elena’nın peşinden gider...

 

Çünkü Onu Çok Sevdim

Yönetmen: Erdoğan Koç

Oyuncular: Emre Kanat, Aysu Alev Aygün, Ümit Sağlam

Tür: Romantik, Dram

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi almak olan Emre, günün birinde hayatının aşkıyla tanışınca planları altüst olur. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldıkları bir motivasyon etkinliğinde Sema ile karşılaşan Emre, bütün hayatını yeniden planlamaya başlar. Sema ile tanışması Emre'nin içinde gizli kalmış duyguları gün yüzüne çıkartır. Artık ondan ayrı kalma düşüncesi bile acı vermektedir. Hayatını yeniden planlamaya başlayan genç adam bir yandan kendi yaşam sancılarıyla uğraşırken, bir yandan da onsuz olamayacağı genç kadın için mücadele eder.

 

Dokuzuncu Hayat (The 9th Life Of Louis Drax)

Yönetmen: Alexandre Aja

Oyuncular: Aiden Longworth, Jamie Dornan, Sarah Gadon

Tür: Gerilim, Fantastik

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım, bilimkurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük çocuğun, 9'uncu yaş gününde bir uçurumdan düşmesi konu ediniyor. Durumun garipliğini fark eden bir psikiyatrın yaptığı araştırma, beklenilenden daha fantastik gerçekleri ortaya çıkarıyor...

 

Kedi

Yönetmen: Ceyda Torun

Oyuncular: Bülent Üstün

Tür: Belgesel

Başrollerinde İstanbul sokaklarında yaşayan kedilerin yer aldığı belgeselde, bu küçük dostlarımızın yaşadığı sıkıntılar konu ediliyor. Filmin en dikkat çeken yanlarından biri İstanbul’un en işlek yerlerinden alınan doğal görüntülerde oluşması.

Mumya (The Mummy)

Yönetmen: Alex Kurtzman

Oyuncular: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis

Tür: Fantastik, Macera, Korku

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu. Universal Stüdyoları orijinal 'The Mummy'i bir yeniden çevrimle tekrar canlandırma yoluna gitti ve yönetmen olarak Mama (2013) filminin genç yönetmeni Andrés Muschietti'yi seçti. Sıkıca mühürlenmiş olan antik bir mezar, yüzyıllardır unutulmuş bir çölde yatmaktadır. Ancak askeri bir operasyon sonucu keşfedilir ve açılır. Zamansız bir şekilde hayatı elinden alınan antik kraliçenin ruhu da uyanmış olur. Yüzyıllar boyunca büyüyen öfkesiyle günümüze uyanan kraliçe, insanlığa boyun eğdirmeye ve kendisine yapılanları ödetmeye kararlıdır.

 

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya (Surf’s Up 2: WaveMania)

Yönetmen: Henry Yu

Seslendirenler: Uğur Arslanoğlu, Oğuz Toydemir, Erhan Türkmen

Tür: Animasyon, Aile, Komedi

Cody ve arkadaşları, sörf dünyasının en çılgın takımı Hang Five ile birlikte dünyanın en meşhur efsanevi sörf mekanına bir yolculuğa çıkar. Bu rüya takım ile yaptıkları yolculukta birbirinden ilginç maceralara atılacaklar, ekip çalışmasının ve en önemlisi dostluğun değerini öğreneceklerdir. Cody, Tavuk Joe ve Lani'ye hayatlarının en çılgın macerasında eşlik edin!

 

Prenses ve Kurbağa (The Swan Princess - Royally Undercover)

Yönetmen: Richard Rich

Oyuncular: Jayden Isabel, Joseph Medrano, Yuri Lowentha

Tür: Animasyon, Aile

Prenses ve arkadaşlarının yaşadığı muhteşem krallığa yeni ziyaretçiler gelmiştir. Ancak bu ziyaretçilerin niyetleri kötüdür ve edindikleri misyon da bir hayli tehlikelidir. Prenses, kurbağa ve diğer hayvan arkadaşları krallığı kurtarmak için güçlerini birleştirirler. Ekip, olağanüstü yetenekleri ile yepyeni bir maceraya atılır.

 

Salur Kazan: Zoraki Kahraman

Yönetmen: Burak Aksak

Oyuncular: Mahir İpek, Devrim Yakut, Onur Atilla

Tür: Komedi, Macera

Salur Kazan: Zoraki Kahraman’da hepimizin bildiği masallar mizahi ve modern bir dille yeniden karşımıza çıkıyor. Salur, kötü adamlar tarafından esir alınan sevdiklerini kurtarabilecek mi? Peki esir alınan oba halkı kötü adamları alt edebilecek mi? Dede Korkut Hikayeleri, senarist ve yönetmen Burak Aksak yorumuyla yeniden hayat buluyor! Eski zaman masallarına bir yolculuk yapan filmde macera ve kahkaha hiç bitmiyor. 

 

Vampir Cehennemi: İstila (The Stakelander)

Yönetmen: Dan Berk, Robert Olsen

Oyuncular: Connor Paolo, Nick Damici, Laura Abramsen

Tür: Korku, Gerilim

Yeni Cennet adlı kurtarılmış bölgedeki evi yok edilen Martin, Amerika'nın bataklıklarında yalnız başına kalmıştır. Evini yok edenler ise yeniden canlandırılmış bir vampir kardeşliği ve liderleridir. Martin'in hayatta kalabilmek için güvenebileceği tek şey, akıl hocası ve efsanevi vampir avcısı Mister'ın uzak hatırasıdır. Martin, tek başına intikam peşine düşer. Bunun için Mister'ı bulması gerekecektir...