info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Model Grubu Dağıldı mı?

Daha önce Model grubunun dağılmadığını hatta bir albüm daha çıkartacağını söyleyen Fatma Turgut, hayranlarına üzücü haberi verdi: Model bitti. Ancak grubun diğer üyelerinden açıklama geldi: Model bitmedi.

2005 yılında kurulan ve 2008'de isim değişikliğine giderek müzik yolculuğuna devam eden Model grubu dağıldı. Haberi grubun solisti Fatma Turgut, sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Kaan Tangöze'nin söylediği "Bekle dedi gitti" şarkı sözlerinden alıntı yapan Turgut takipçileri ile şu notu paylaştı: "Bekle" deyip gittiler, ben bekledim, onlar gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. MODEL bitti arkadaşlar.

Fatma Turgut kasım ayında grubun dağıldığı iddialarını yalanlamıştı. Turgut "Can ve Okan'ın yapmak istediği başka bir müzik tarzı daha vardı. Türkiye için biraz zor bir müzik tarzı bu. Amerika'da çok fazla alıcısı olan bir müzik. Onu hayata geçirmek için bir süre Amerika'ya gittiler. Model henüz dağılmadı, öyle bir şey yok. Bir albüm daha kaydedeceğiz hatta Model ile. Ben burada devam ediyorum" demişti.