info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tan, İbrahim Tatlıses`in Şarkısını Seslendirdi

Tan Taşçı, Ahmet Selçuk İlkan eserlerinin yorumlandığı “Unutulmayan Şarkılar” albümünde seslendirdiği İbrahim Tatlıses şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan ismi haline geldi.

İbrahim Tatlıses klasiği "Kurşuna Gerek Yok"u kendine özgü yorumuyla okuyan Tan Taşçı, İbo'dan da övgüler aldı. Türk Pop Müziği'nde kendi söylediği şarkılar dışında yazıp bestelediği ve başkaları tarafından seslendirilen hitler ve yaptığı düetlerle dinleyicisinin kalbinde yer edinen Tan Taşçı; geçmişten bugüne en güzel Ahmet Selçuk İlkan eserlerinin yorumlandığı “Unutulmayan Şarkılar”  albümünde kendi tarzının dışına çıkıp arabesk okudu.

ÖVGÜLER YAĞIYOR

Yıllar önce İmparator İbrahim Tatlıses tarafından seslendirilen “Kurşuna Gerek Yok” şarkısını yorumlayan Tan Taşçı, sosyal medyada en çok paylaşılan isim haline geldi. İbrahim Tatlıses'in de şarkının bu halini çok beğendiğini dile getiren Tan Taşçı büyük ustanın övgülerini kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Dinleyicisinin kendisinden dinlemek istediği şarkılardan oluşan yeni bir repertuar ile yepyeni proje hazırladığını da sözlerine ekleyen  Tan Taşçı "konserlerde söylemeyi sevdiğim şarkıları bir albüm projesi haline getirmeyi planlıyorum" dedi.