info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aleyna Tilki`nin Yeni Şarkısı Sosyal Medya`yı Salladı

Aleyna Tilki`nin yeni şarkısı Yalnız Çiçek`e çektiği klip YouTube üzerinden yayınlandı ve büyük ilgiyle karşılandı. Söz ve müziği Yıldız Tilbe`ye ait olan parçaya çektiği yeni klip ile ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturarak yaz mevsimine hızlı bir giriş yapan Tilki`nin klibi, YouTube`da 2 günde içerisinde 14 milyonu aşkın izlenme rakamına ulaştı.

Aleyna Tilki son şarkısıyla yine listeleri salladı.

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Yalnız Çiçek'e çektiği klip YouTube üzerinden yayınlandı ve büyük ilgiyle karşılandı.

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan parçaya çektiği yeni klip ile ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturarak yaz mevsimine hızlı bir giriş yapan Tilki'nin klibi, YouTube'da 2 günde içerisinde 14 milyonu aşkın izlenme rakamına ulaştı.

Aleyna Tilki'nin ilk yönetmenlik denemesinde DJ Emrah Karaduman oynuyor.

Karaduman, klibin teaser'ını Instagram hesabından, "Bizimki tutturdu 'Sen de oynayacaksın klipte. Seni kaçırıcam' diye. Olmayan oyunculuğum ile bu güzel senaryonun hakkını vermeye gayret ettim. 'Yalnız Çiçek' klip yayında, umarım seversiniz" notuyla paylaştı.

DEMET AKALIN'DAN ALEYNA TİLKİ YORUMU

Bu paylaşım üzerine Demet Akalın, topa girerek, "Bunu gerçekten Aleyna çektiyse sıradayım be yavrum" mesajını yazdı. Karaduman da, 'Valla herşeyi ile birebir ilgilendi' şeklinde yorum yaptı.

Tilki'nin şarkısına sosyal medyada yorum yağdı.