info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Canavar Gibi’nin Çekimleri Tamamlandı

Başrollerinde Şevket Çoruh ile Ayçin İnci’nin yer aldığı fantastik komedi filmi `Canavar Gibi`nin çekimleri sona erdi.

Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar'ın oturduğu sezonun iddialı fantastik komedisi ‘Canavar Gibi’ filminin çekimleri tamamlandı. Çekimleri 4 hafta süren ve büyük bir bölümü İstanbul'un Beykoz ilçesinde yapılan filmin seti, eğlenceli anlara sahne oldu.

USTA OYUNCU FRANKEŞTAYN OLDU

Filmde ‘Gürbüz’ karakterini canlandıran başrol oyuncusu Şevket Çoruh, özel bir makyajla İngiliz yazar Mary Wollstonecraft Shelly'nin sinemaya uyarlanan unutulmaz eseri ‘Frankenstein’ın Türk versiyonu olan ‘Frankeştayn’a hayat verdi. Çoruh'un makyajını Derya Ergün yaptı. ‘Frankeştayn’ rolü için Londra'dan özel bir perukla, plastik makyaj ürünleri getirildi.

MAFYAYLA TERS DÜŞÜYOR

Ekim ayında vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda ise Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Sinan Bengier, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Haldun Boysan ve Nazlı Tosunoğlu yer alıyor. Film, İstanbul'un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz’ün (Şevket Çoruh), Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düştükten sonra başına gelenleri anlatıyor.