info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hızlı ve Öfkeli 8`den Türkçe Dublajlı Son Fragman

Dünyaca ünlü aksiyon serisinin devam filmi `Hızlı ve Öfkeli 8`in (The Fate of the Furious) dublajlı fragmanı yayımlandı.

İlk 7 filmiyle elde ettiği hasılatla da çokça konuşulan serinin son filminin senaryosu Chris Morgan ve Gary Scott Thompson tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda, 'İtalyan İşi', 'Arabulucu' ve 'Adalet Peşinde' gibi filmlerle adını duyuran F. Gary Gray'nin oturduğu filmin ortak yapımcılığını ise Neal H. Moritz, Vin Diesel ve Michael Fottrell üstlendi. Filmin kadrosunda, serinin diğer filmlerinden farklı olarak Oscar ödüllü Charlize Theron da yer aldı.

Filmin başrollerini, Theron'un yanı sıra Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood ve Kurt Russell paylaşıyor. Sinemaseverlerle 14 Nisan'da buluşacak 'Hızlı ve Öfkeli 8' filminin konusu şöyle: Dom'la Letty balayındadır ve Brian'la Mia da emekli olmuştur.

Ekibin geri kalanı da temize çıkınca, dünya turu yapan ekip normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın (Charlize Theron) Dom'u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediğinde, ekip daha önce karşılaşmadığı bir sınavla yüzleşecektir. Özel ekip, bir anarşistin kaosunu engellemek ve onları aile yapan adamı ekibe geri getirmek amacıyla Küba kıyılarından New York sokaklarına, Kuzey Kutbu'ndaki Barents denizinin buzlu düzlüklerine kadar tüm dünyayı dolaşacaktır