info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İçerde Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu

İçerde yeni bölümde emniyetten kovulan Mert ile Eylem`in karşılaşması duygu dolu anlar yaşatıyor.

Bu arada Melek'in ölümün ardından dizinin haziran ayında final yapacağı öğrenildi.

Final tarihi belli oldu Show TV’nin her hafta pazartesi gününe damga vuran dizisi İçerde’nin 32. bölüm ön gösterimi yayınlandı. İçerde yeni bölümde Yusuf Müdür’ün emniyetten kovduğu Mert, Alyanak’ı takip ederken Eylem’le karşılaşınca duygu dolu anlar yaşanıyor.

Her hafta reytingleri altüst eden dizinin haziran ayında final yapacağı belirtildi. Bu haberin ardından dizinin müdavimleri neye uğradığını şaşırdı.

İçerde 32. bölümü ile 1 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında…

Melek'in ölümüyle Sarp, hem Melek'i hem de Umut'u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek'in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut'u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert'in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür, Organize’de arkadaşlarının önünde Mert'i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal’in yanında çalışmaya başlarlar. Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek'in ölümüyle yıkılır. Kudret'i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.

Çin yapımı, İnfernal Affairs’in (Kirli İşler) yeni versiyonu, olarak 2006 yılında Martin Scorsese tarafından çekilen Köstebek filmi; Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Alec Baldwin, Mark Wahlberg ve Vera Farmiga isimlerini bir araya getirmişti. Polis, mafya mücadelesi ve içlerinde yer alan iki muhbirin yaşadığı dramı tema alan film, Altın küre ödüllerine, en iyi filmde (Drama) olmak üzere altı dalda aday olup Scorsese’ye en iyi yönetmen ödülünü getirdi.

79. Akademi Ödüllerinde de beş dalda aday olan Köstebek, En İyi Film ve En İyi Yönetmen kategorileri dahil 4 dalda ödül almıştı. Böylesi başarılarla dolu bir proje olunca Türk dizi sektörünün kayıtsız kalması da beklenemezdi. Haziran ayında final yapacağı söylenen İçerde dizisi de bu filmden yola çıktı ve Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli isimlerini bir araya getirdi.

Her ne kadar uzun dizi süreleri nedeniyle senaryosunda ciddi farklılıklar olacağı muhakkak olsa da İçerde dizisinin esinlendiği Köstebek filmi şöyle bitiyordu: Mafyanın köstebeği olarak polis içinde boy gösteren Matt Damon’un canlandırdığı karakter, Leonardo DiCaprio’nun hayat verdiği polisin köstebeği olarak mafya içinde boy gösteren karakter tarafından tutuklanır ve bir kavga sonrasında kelepçelenir.

DiCaprio çatıda yapılan kavga sonrasında Damon’u aşağı indirmeye çalışırken bir başka mafya köstebeği tarafından alnından vurularak öldürülür. Bu sondan yola çıkarak senaristlerin Köstebek filmine benzer bir son yazma niyetine girmeleri halinde başrol karakterlerinden birinin dizinin sonunda öleceğini söyleyebiliriz.