info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkbir-Dev`den Tekirdağ`lı Girişimcilere Kazanma Fırsatı

Türkbir-Dev`den Tekirdağ`lı Girişimcilere Yedi Yalda 17 Bin Lira Kazanma Fırsatı

Merkezi İstanbul’da kurulan ve Türk devletlerinin bir araya gelerek Avrupa Birliğine alternatif olarak hayata geçirilen, başkanlığını Sefer Özdemir, başkan yardımcılığını Aibek Kochkorov’un yaptığı, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Kıbrıs, Özbekistan, Türkiye ve Türkmenistan olmak üzere 7 bağımsız Türk devletinin bir araya gelerek Dünyada şiddet ve savaşlara karşı veto hakkı ve ambargo uygulayarak önüne geçme hedefiyle faaliyete başlayan TÜRKBİR-DEV AVRİSTAN, (Türk Birliği Devletleri Avrupa-istanbul) 07.07-2017’de dev bir kurultaya hazırlanıyor.

Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri merkezinde gerçekleşecek bu kurultayda, yedi dalda yapılacak yarışmaların birincilerine çok yüksek ödüller takdim edilecek.

Büyük ödülün 17 bin lira olduğu bu kurultayda,8 Türk devleti temsilcilerinin yanı sıra, birçok Avrupa ülkesinden davetlinin ve Türkiye’nin birçok ilinden TÜRKBİR-DEV başkan ile yöneticisinin katılması bekleniyor.

-DİZİ FİLM 

-KISA FİLM

-SES MÜZİK

-BAŞARILI STK

-GENÇ MUCİTLER

-BAŞARILI İŞ ADAMLARI 

-BAŞARILI TÜRK KADINLARI

 

Dalında başarı ödülleri verileceği bu DEV KURULTAYA, Tekirdağ adına gazeteci köşe yazarı-muhabir Murat Ürtekin, Çorlu adına işadamı-yazar Hüseyin Çelik protokole davet edilmiştir.

Konu hakkında düşüncelerini ifade eden başkan yardımcısı Aibek Kochkorov, “Sayın başkanımız Sefer Özdemir ile birlikte böyle bir oluşumun gerekliliğine inanarak başlattığımız çalışmanın temelinde yatan şey,Türk Dünyasının,Türk devletlerinin halklarının bazı devletlerin veya örgütlerin zulmüyle kan ve gözyaşı içinde bırakılması,yaşlı-genç,kadın-erkek,çocuk demeden katliamlara maruz kalması bizi derinden etkilemiştir.Artık hiçbir Türk insanının acımasızca katledilmesine vicdanımız razı değildir.

Dünya üzerinde yaşayan her ırktan her milletten insanın özgürce yaşama hakkı vardır.Biz de,aynı Avrupa Birliği gibi Türk devletleri olarak haklarımızı,özgürlüklerimizi ve yaşam hakkının kutsallığını korumak için böyle bir birlikteliğin gerekliliğinin zorunlu olduğunu gördük ve TÜRKBİR-DEV AVRİSTAN’I HAYATA GEÇİRDİK.

Bu bağlamda öncelikli olanın, sanata, müziğe, sivil toplum kuruluşlarının önemine, Kurtuluş savaşının en büyük kahramanları Türk kadınlarımıza, ülkemizin kalkınması ve gelecekte zirvede mücadele eden bir Türkiye için çalışan işadamlarımıza, başarılı ve zeki girişimci gençlerimize sahip çıkmak olduğuna karar verdik. Türk dünyasına, bayraklarımıza, vatanlarımıza ve toprak bütünlüğümüze sahip çıkmak, dostluk, barış, kardeşlik ve özgür bir dünya için Türk Birliğini korumak öncelikli görevimizdir. Bizim için siyasi görüş, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yoktur. Mevlana Hazretlerinin dediği gibi, “ ne olursan ol yine gel” düşüncesiyle, herkese kapımız açık. Birlik ve beraberliğimiz için, sizleri de bu önemli günde aramızda görmek istiyoruz” Dedi. 07.07.2017’de yapılacak büyük kurultayın tüm Dünyada yankı bulması bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin