info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ebru Yaşar Klip İçin Lüks Araç Parçaladı

`Haddinden Fazla` albümüyle adından söz ettiren Ebru Yaşar, yeni şarkısına klip çekti.

Dört yıllık aradan sonra 'Haddinden Fazla' adlı albümüyle müzik dünyasına dönen Ebru Yaşar, önceki gün beklenen klibini çekti.

Albüm yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören 'Ben Ne Yangınlar Gördüm' şarkısına, Bedran Güzel yönetmenliğinde klip çekildi. Bir aldatma hikayesinin anlatıldığı klipte yer alan trafik kazası sahnesi için Sarıyer-Demirciköy yolu özel izinle kapatıldı ve çekimlerde BMW marka bir otomobil parçalandı.

'ÜSTÜNE TİTREDİĞİMİZ BİR KLİP OLDU'

Ebru Yaşar'ın yanı sıra beş kişilik oyuncu ekibinin yer aldığı klip için 70 kişilik bir set ekibi görev yaptı. Klip setinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Üstüne titrediğimiz bir klip bu. 'Ben Ne Yangılar Gördüm', yayınladığımız ilk günden bu yana çok büyük bir ilgi gördü. Bu hem mutluluk, hem de büyük bir sorumluluk veriyor bana. İnsanların bu kadar beğenip dinlediği bir şarkının klibi de aynı oranda beğenilmeli. Biz de Bedran Güzel'le, film tadında bir klip çekiyoruz" dedi.

'BİZ BU KLİPTE MIŞ GİBİ YAPMADIK'

Ebru Yaşar, sinema filmleri ve diziler dışında, müzik dünyasında pek rastlanmayan bir prodüksiyonla çekilen video klibin kaza sahneleri için de; "Biliyorsunuz, bizde kliplerde genelde kaza anı görünmez. Ya görsel efekt kullanılır, ya da sonrası görülür; 'mış gibi' yapılır yani. Biz bu klipte 'mış gibi' yapmadık. Gerçek bir otomobil kullandık ve kaza yaptık" diye konuştu. Klip setinde bir hayli eğlendiği gözlenen Ebru Yaşar, 10 gün sonra bir klip daha çekeceğinin müjdesini de verdi. Bir sonraki klibin Emrah Karaduman imzalı şarkısı 'Havadan Sudan'a çekileceğini söyleyen yorumcu, bu kez Bodrum'da kamera karşısına geçeceğini belirtti.