info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eskiden Çok Dolandırıldım

Simge: Eskiden çok dolandırıldım ‘Miş Miş’ şarkısıyla yakaladığı başarıyla şöhret basamaklarını hızla tırmanan Simge, ünlü olmadan önce birçok kez yaptığı işlerden parasını alamadığını açıkladı.

Emre Saygı'nın Younow'dan canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be'nin konuğu ünlü şarkıcı Simge oldu.

Son olarak ‘Kamera’ adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan Simge, canlı yayında Emre Saygı'nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Geçmiş yıllarda bir çok kez yaptığı işlerden sonra parasını alamadığını ve bununda zamanla erkek gibi bir kişiliğinin oluşmasına neden olduğunu belirten Simge, “Tek başına kız olarak ayakta durmak, bu işi yapmak çok zordu. Senelerce bütün orkestralarda kız olarak tek başıma vokalistlik yaptım. Şehir dışına yalnız başıma gittim. Yanımda bir asistanım, bir menajerim kimse yoktu. Tek başıma valizimi alıp işe gidiyordum. Çoğu zaman paramı alamadan evime dönüyordum. Büyük sıkıntılar oluyordu. Kendimi korumak için zamanla bir erkek rolüne büründüğümü düşünüyorum” dedi.

Özel hayatı hakkında soruları yanıtlayan ve hayalindeki düğünü anlatan Simge “Ben düğünlerden hoşlanmıyorum ve hiç sevmiyorum. Bana göre, benlik bir şey değil. Böyle bir kalabalık, tabii ki insan ailesiyle ve yakınlarıyla beraber olmak ister ama böyle özel anları daha çok yakınlarımla paylaşmak isterim. Düğüne gidip tanımadığın 400 kişiyi öpüyorsun. Ben gelinlik olarak ince, düz, beyaz elbise giyerim. Yaz kır düğünü falan olabilir. Ama onun dışında vardır ya hani, Çırağan Sarayı'nı kapatalım, oraya teknelerle gidelim, pırlantalar takılsın falan… Hiç öyle şeylerde gözüm yok. Ben sevildiğim ve sevdiğim sürece bunu yaşatma taraftarıyım” dedi.