info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sezen Aksuyla 40 Yıl

Sezen’li Yıllar’ konseriyle İstanbul sahnelerine veda eden sanatçı, “Belçika ve Hollanda konserlerinin ardından sahneye çıkmayacağım. 40 yıl yeter” dedi.

Sanat hayatının 40. yılını muhteşem bir konser serisi ile süsleyen Sezen Aksu, önceki akşam Volkswagen Arena’da verdiği ‘Sezen’li Yıllar’ konseriyle sevenlerini büyüledi. 

Aksu dinleyicilerini dünden bugüne 40 yıllık bir yolculuğa çıkardı. Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği konserin koreografilerini Zeynep Tanbay, sahne ve ışık tasarımlarını Cem Yılmazer hazırladı. Aksu, sevenlerinin karşısına her şarkıda ayrı bir hikaye ile çıktı. Konserin finalinde Devrim Erbil’in İstanbul tablolarının yer aldığı bir video gösterimi de yapıldı. Elinin ezildiğini söyleyen Aksu, “Boks eldiveni gibiyim” dedi.

Bu konserin son konseri olduğunu belirten Aksu, “İstanbul’da sahneye çıkmayacağım. Daha önceden Belçika ve Hollanda için sözümüz vardı. Oralarda çıktıktan sonra, bir daha çıkmıyorum. 40 sene size yeter” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. İŞTE O SES Sezen Aksu, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında hiçbir jürinin ekibine almadığı Rümeysa’yı sahneye çıkardı.