info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baş Belası 5 Mayıs`ta Vizyonda

Popüler mizahın yükselen isimlerinden Çetin Altay ve Selen Seyven’i başrolde buluşturan `Baş Belası`, önümüzdeki Cuma sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

5 Mayıs’ta vizyona girecek olan Baş Belası’nın tanıtımı dün Feriye Sineması’nda yapıldı. Film, Can'ın (Çetin Altay) sakarlıklarıyla, güzel Asya'nın (Selen Seyven) böyle bir adamla yaşadığı maceraları perdeye taşıyor. Düğününe iki gün kala gelen acil bir telefonla, Çanakkale’de bir cenaze törenine katılmak zorunda kalan Asya'nın, cenazeden sonra İstanbul'a dönüşü, bir anda hayatının ‘en önemli’ yolculuğu haline geliyor. Asya, tanışabileceği en saf ve en temiz kalpli insanlardan biri olan Can ile çıkacağı bu yolculukta kendisini nelerin beklediğinden habersiz. Öyle ki, olaylar bir yerden sonra ‘baş belası’na dönüyor.

MESUT YAR KENDİSİNİ OYNUYOR

Bolca kahkaha barındıran film, durum komedisinin şenliğini izleyicilerle buluşturuyor. Sık rastlanmayan ‘abartılı’ görsel efektleriyle dikkat çekiyor. Mesut Yar'ın da kendi karakteriyle eşlik ettiği filmin senaryosunu Yücel Öztürk kaleme aldı, yapımcılığını ise Burçin Baş üstlendi. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Tolga Baş oturuyor.