info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kurtlar Vadisi Pusu 260. Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 260. Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon ve heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat yine iş başında!
 
Kanal D’de bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacak? Tüm ipuçları Kurtlur Vadisi Pusu 260. bölüm fragmanında...
 
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yapıyor. Polat, Pusat'ın hayatını birkez daha kurtarıyor. Cahit ile Polat, Pusat'ı Tilki'nin elinden alsa da Safiye hala Rus mafyasının elindedir.
 
Pusat Çakır hayatını kurtaran Cahit ve Polat ile Hakkı Bey arasında kalmıştır. Hakkı Bey, Pusat Çakır'dan Cahit'i öldürmesini ister. Pusat'ın aklını bulandırmayı başaran Hakkı onu bu işi yapmaya henüz ikna edememiştir.
 
Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölümü 21 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara geliyor.